Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Bandara

HONGSBELT sabuk palastik modular dipaké di bandara pikeun bagasi transporting.Equipped kalawan pangaweruh jeung kaahlian éta, Hong urang Beubeur diposisikan pikeun ngembangkeun solusi nu alamat tantangan greatest konsumén na.Hong's Belt bakal janten supplier dipercaya pikeun solusi pangiriman di bandara di sakumna dunya.

Bandara

waktos pos: Sep-13-2021