Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Pabrikan Ban

  • Angkutan Ban

    Ngembangkeun dugi ka ayeuna, garis manufaktur ban parantos nganggo sabuk PVC, sabuk karét, roller, panyaluran logam pikeun nyumponan kabutuhan pangguna akhir - pikeun ngagentos karya manual ku mesin, dina waktos éta, pasar didorong ku aplikasi.Engké, kalayan kakuatan kapasitas, automation, ti indiv ...
    Maca deui
  • Garis Akumulasi

    Kami nawiskeun solusi anu disesuaikan anu ngamungkinkeun para nasabah ngahontal tujuanana sareng ngirangan biaya.Inovasi kualitas Hong's Belt kabuktian ningkatkeun moral pagawe, ngamungkinkeun pabrikan ngahontal produktivitas puncakna.jasa ngaropéa Hong's Beubeur sarta jaminan ...
    Maca deui
  • Garis cooling

    Kami, HONGSBELT, parantos ngabuktikeun kualitas luhur sareng inovasi urang ku cara ngenalkeun bahan anyar.Saatos gawé babarengan suksés kalayan konsumén urang, kami geus ngembangkeun angka nu gede ngarupakeun solusi sabuk pilihan pikeun manufaktur ban.Kusabab kauntungan anu jelas ...
    Maca deui