Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Kajadian

  • Bewara Libur Festival Spring

    Bewara Libur Festival Spring

    Ka Mitra sareng Konsumén anu Terhormat: Hatur nuhun pisan pikeun sadaya dukungan anjeun dina 2021. Muga-muga 2022 anjeun ngeusi momen khusus, kahaneutan, katengtreman sareng kabagjaan.Friendly ngingetkeun yén kantor jeung pabrik urang bakal ditutup ti 29 Januari nepi ka 7 Pébruari pikeun Festival Spring urang (Tradisi Cina ...
    Maca deui
  • Wilujeng Natal sareng Taun Anyar 2022

    Wilujeng Natal sareng Taun Anyar 2022

    Dina usum liburan ieu, Pikiran kami nganuhunkeun ka jalma anu parantos ngajantenkeun kamajuan urang.Dina sumanget ieu kami ngucapkeun… Hatur nuhun sareng wilujeng sumping kanggo Natal sareng Taun Anyar.Hormat, The Hongsbelt Tim
    Maca deui
  • CeMAT ASIA 2021, 26-29 Oktober 2021

    CeMAT ASIA 2021, 26-29 Oktober 2021

    CeMAT ASIA 2021 26-29 Oktober 2021, W2-F4 Shanghai New International Expo Center.Sistim conveyor calakan Hongsbelt pikeun industri logistik ngantosan anjeun.
    Maca deui
  • CILF 2021 —- 23-25 ​​Séptémber

    CILF 2021 —- 23-25 ​​Séptémber

    CILF 2021, Séptémber 23-25, 2021, Aula 1, A2258-A2277, Shenzhen Convention & Center Pameran.Sistim conveyor calakan Hongsbelt pikeun industri logistik ngantosan anjeun.
    Maca deui
  • CIAACE Guangzhou — 10-12 Séptémber 2021

    CIAACE Guangzhou — 10-12 Séptémber 2021

    CIAACE Guangzhou, 10-12 Séptémber 2021, hijina paméran komprehensif pikeun suku cadang mobil, pangropéa otomatis jeung suplai otomatis di Autumn.HONGSBELT/ICONVEY【Sistem Conveyor Beubeur Modular Cerdas pikeun Industri Otomotif】 Ngadagoan kadatangan anjeun di stan 11.2A19, Guangzhou, Cina....
    Maca deui
  • CeMAT ASIA 2020 —– 3-6 Nopémber

    CeMAT ASIA 2020 —– 3-6 Nopémber

    CeMAT ASIA 2020 3-6 Nopémber 2020, pameran dagang utama dunya pikeun intralogistics & manajemén ranté suplai.HONGSBELT / ICONVEY 【Sistem Conveyor Sabuk Modular Cerdas pikeun Industri Logistik】.Ngadagoan kadatangan anjeun di stan W2-F4, Shanghai, Cina.
    Maca deui
  • M'SIA-PACK & FOODPRO - 16-19 Juni

    M'SIA-PACK & FOODPRO - 16-19 Juni

    Tanggal: 16-19 Juli 2020 Nangtung: G27 Malaysia ngagaduhan langkung ti 2,000 perusahaan anu aub dina industri pangolahan pangan sareng kalolobaanana nyaéta Usaha Kecil & Sedeng (UKM) dimana 10% tina total produksi produksi a.. .
    Maca deui
  • Foodpro Bangladés - 26-28 Nopémber

    Foodpro Bangladés - 26-28 Nopémber

    Tanggal: 26-28 Nopémber, 2020 Nangtung: PAV506B FoodPro nyayogikeun anjeun padeukeut sareng para pembuat kaputusan luhur ti sababaraha perusahaan dahareun sareng inuman anu paling suksés di dunya & Pabrikan Bahan & Mesin.Anjeun bakal papanggih kontak anyar ...
    Maca deui
  • IPPE - 28-30 JANUARI

    IPPE - 28-30 JANUARI

    Ningali anjeun dina IPPE salami 28-30 Januari 2020 di Georgia World Congress Center, AS.Ekspo Produksi & Pangolahan Internasional mangrupikeun acara industri jangjangan, daging sareng pakan taunan panglegana.Rupa-rupa internasional ...
    Maca deui
  • FoodPro - 5-8 Juli

    FoodPro - 5-8 Juli

    Ningali anjeun dina FoodPro salami 5-8 Juli 2020 di Australia.ngadeg kami: XM-3.Unggal tilu taun, pikiran pangageungna di dunya tuangeun sareng inuman kumpul di foodpro.Téknologi sareng inovasi anu katingali di dieu ngabentuk masa depan pangolahan pangan sareng ...
    Maca deui
  • FoodTech PackTech - 22-24 SEPTEMBER

    FoodTech PackTech - 22-24 SEPTEMBER

    Ningali anjeun dina FoodTech PackTech salami 22-24 Séptémber 2020 di Selandia Anyar.ngadeg kami 3118. Ngajalankeun kuat pikeun leuwih 20 taun, (FTPT) nyaeta pangbadagna Selandia Anyar urang manufaktur dahareun, bungkusan jeung téhnologi processing acara dagang.Co-loca...
    Maca deui
  • 128. Canton Fair - 15-19 OKTOBER

    128. Canton Fair - 15-19 OKTOBER

    Ningali anjeun dina Pameran Kanton ka-128 salami 15-19 Oktober 2020 di Guangzhou, China.Cina Impor jeung Ékspor Fair, ogé katelah Canton Fair, ngadeg di 1957. Co-hosted ku Kamentrian Dagang RRC jeung Pamaréntah Rahayat Guangd...
    Maca deui