Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Bearing

Drive / Idler Shaft

HONGSBELT drive / idler aci bisa diwangun ku stainless steel, baja karbon jeung bahan alloy aluminium;tilu bahan ieu dianjurkeun ngagunakeun lolobana. Penampilan aci dirancang dina dua jenis nu aci pasagi sarta aci buleud mungguh.Panjang aci kudu dijieun nurutkeun lebar éféktif sabuk jeung sakabeh dimensi patali struktur conveyor diperlukeun.

Idler-Aci

hijian: mm

Pigura

A B C D E (maks.) F (maks.) G H I K LR M MR
25.4 B+130 50 80 25 25 45 2 4.5 7.2 38 29
31.8 B+140 60 80 25 25 45 4.5 7.2 38 29
38.1 B+200 75 125 25 25 65 4.5 8.2 38 45
50.4 B+255 85 170 35 35 106 4.5 8.2 38 45
63.5 B+285 100 185 35 35 125 4.5 8.2 38 45
70.0 B+310 110 200 45 40 136 5.5 10.2 50.8 45
80.0 B+355 125 230 45 40 146 5.5 10.2 50.8 --
90.0 B+400 140 260 45 40 165 5.5 10.2 50.8 --

Spésifikasi desain di luhur ngan ukur pikeun rujukan.

Cai Buktina Bearing

Cai-buktina-bearing

hijian: mm

EASE

Modél

Model Bearing

Jurnal

Jurnal Sleeve of TEFLON

TEFLON Bearing

UCF UXF A B C D E F G H I J K
TEF-1 201 --

11.97(12)

12 2.8 5 25 3 18 3 16 25 60
TEF-2 202 --

14.97(15)

15 2.8 5 25 3 21 3 16 25 60
TEF-3 203 -- 16.97(17) 17 2.8 5 25 3 23 3 16 25 60
TEF-4 204 -- 19.95(20) 20 2.8 5 35 3 26 14.5 35 65 55
TEF-5 205 05 24.95(25) 25 3.8 5 35 3 33 18.5 35 80 70
TEF-6 206 06 29.95(30) 30 3.8 5 35 3 38 16 34 80 70
TEF-7 207 07 34.95(35) 35 3.8 8 35 3 43 18.5 35 90 80
TEF-8 208 08 39.95(40) 40 3.8 8 45 3 48 16 45 90 80
TEF-9 209 09 44.95(45) 45 4.8 8 45 3 55 22.5 45 120 100

Toleransi ngolah jurnal stainless steel sareng jurnal TEFLON nyaéta ± 0,05 mm.

Toleransi ngolah bantalan TEFLON nyaéta ± 0,1 mm.

Bantalan tahan cai kedah diterapkeun dina beban rata-rata 45 Kg / m2 sareng laju sabuk conveyor kedah langkung handap tina 18M per / menit dina kisaran kaamanan.

Pikeun conto aplikasi nyata, mangga tingal Conto dina menu luhur.

 

Bantalan bantu

Nalika panjang jurnal aci drive / idler langkung ti 950mm atanapi dina operasi beban beurat, aci drive / idler bakal cacad ku tegangan anu ageung.Rasio deformasi maksimum anu diidinan nyaéta 2.5mm pikeun aci drive, sareng 5.5mm pikeun aci idler.Pikeun ngaronjatkeun panjang aci jeung nurunna runtah torsi, perlu pikeun masang bantalan bantu antara shafts dina dua sisi pikeun ngarojong posisi puseur drive / idler aci.Bakal nyingkahan deformasi sareng defleksi drive / aci idler.

Lamun perlu ngadopsi bearing bantu panengah atanapi henteu, mangga tingal Deflection Table dina menu kénca.

Catetan keur Intermediate Auxiliary Bearing Instalasi

Catetan-pikeun-Panengah-Auxiliary-Bearing--Instalasi

Pikeun pamasangan bantalan bantu panengah, bantalan bantu kedah dihijikeun dina pigura sisi conveyor ku las, atanapi dibenerkeun ku screws anu diwangun.Struktur conveyor integral kedah didamel kalayan rencana anu tepat sareng konstruksi anu canggih.Punten nengetan diaméter sprocket drive sareng pastikeun upami éta tiasa ngandung pamasangan bantalan bantu panengah.Mangga tingal Split Bearing Diménsi Babandingan Table handap.

Bantalan bantu panengah sok ngadopsi bantalan pamisah.Gampang masang, ngajaga, sareng tahan beban beurat.The joint of bearing pamisah kudu jejeg arah transporting tina sabuk, guna ngaronjatkeun kakuatan tensile tina drive atawa idler aci.Bari nganut bearing bantu panengah, mangga pilih produk nu bisa endure nu loading bidirectional pikeun radial na axial.

Bantalan bola konvensional ogé sayogi pikeun nganggo adaptor bore buleud salaku alat anu ngadukung tibatan bantalan bantu panengah.Pikeun dimensi ngolah adaptor bore buleud, mangga tingal Split Bearing Dimension Table handap.

Méja Diménsi bearing pamisah

Split-bearing-Diménsi-Table

Unit: mm

d1 d a b c g h l w M S
35 80 205 60 25 33 60 85 110 170 M 12
40 85 205 60 25 31 60 85 112 170 M 12
45 90 205 60 25 33 60 90 115 170 M 12
50 100 205 70 28 33 70 95 130 210 M 16

Bantalan bantu basajan

Basajan-Bantu-bearing

Nalika sabuk conveyor didorong ku sprocket kalayan diaméter anu langkung alit atanapi dioperasikeun dina lingkungan suhu anu lembab sareng rendah, kami nyarankeun anjeun ngadopsi jinis bantalan bantu anu saderhana pikeun ngagentos bearing pamisah.

Contona

Contona

hijian: mm

A B C D1
55 70 100 35
60 85 110 40
75 100 120 45

Bracket Bantu

Bracket-Bantu

Bantalan bantu bracket dirancang pikeun beban beurat, operasi intermittent, lingkungan anu bédana suhu langkung ti 40 ° C, sareng aci drive / idler anu kedah masang bantalan bantu.

Conto Konstruksi Bracket Auxiliary Bearing

Conto-Bracket-Auxiliary-Bearing-Konstruksi

Ilustrasi anu dipidangkeun di luhur nyadiakeun conto 38mm wungkul.Anjeun tiasa ngarujuk kana dimensi di luhur pikeun nyiptakeun asesoris ieu nyalira.Pikeun dimensi séjén, mangga ngahubungan kalawan departemén téknis HONGSBELT jeung agénsi lokal pikeun inpo nu salajengna.Kami daék méré jasa ka anjeun.

Aci Deflection Table

Bahan

Aci

Dibantuan Bearing

Panjang Aci (mm)

500

750

1000

1250

1500

1750

2000

2250

2500

2750

3000

3250

3500

3750

4000

D

N

2800

900

650

375

300

150

95

65

45

35

--

--

--

--

--

Y

--

--

3750

1750

1000

750

400

275

200

150

100

75

65

60

50

I

N

--

2800

1500

750

475

300

180

120

80

60

45

40

--

--

--

Y

--

--

--

4000

2250

1750

1000

750

450

350

250

175

150

130

110

D

N

--

--

1750

1000

750

450

300

200

140

90

60

50

45

40

30

Y

--

--

--

4500

3500

2250

1750

750

500

350

250

180

150

100

90

I

N

--

--

4500

2500

1500

820

500

350

225

165

135

100

75

--

--

Y

--

--

--

--

--

4500

3000

1900

1200

750

450

400

300

265

250

D

N

1750

750

350

150

80

45

35

25

15

10

--

--

--

--

--

Y

--

3000

1750

750

450

250

160

110

70

50

--

--

--

--

--

I

N

--

2500

1000

500

250

100

50

30

25

20

--

--

--

--

--

Y

--

--

4000

2000

900

750

450

300

190

100

80

60

--

--

--

D

N

--

--

--

4500

1750

125

750

450

350

225

200

150

100

75

--

Y

--

--

--

--

--

5000

3500

2250

1850

1000

750

500

450

400

350

I

N

--

--

3500

2500

1500

850

500

350

225

200

100

90

75

--

--

Y

--

--

--

--

--

4500

3000

2000

1000

750

500

400

350

300

250

D

N

2940

950

690

395

315

160

100

70

50

40

30

--

--

--

--

Y

--

--

4000

1840

1150

790

420

290

50

160

105

80

70

65

55

I

N

--

2940

1575

790

500

315

190

130

210

65

50

45

--

--

--

Y

--

--

--

4200

2370

1840

1050

790

85

365

255

190

160

140

120

D

N

--

--

1850

1150

790

475

315

210

475

95

65

55

50

45

35

Y

--

--

--

4750

3675

2365

1840

790

150

370

260

185

160

120

100

I

N

--

--

4750

2650

1580

865

525

370

530

175

140

110

80

--

--

Y

--

--

--

--

--

4730

3150

1995

240

790

470

420

350

300

270

D

N

1850

790

370

160

84

50

40

50

15

10

--

--

--

--

--

Y

--

3150

185

790

475

260

170

120

75

50

--

--

--

--

--

I

N

--

2625

1050

120

260

105

55

30

25

20

--

--

--

--

--

Y

--

--

4200

2100

950

790

480

320

200

105

85

65

--

--

--

D

N

--

--

--

4725

1850

1300

790

480

370

250

210

175

105

90

---

Y

--

--

--

--

--

5250

3700

2400

2000

1050

790

525

475

425

375

I

N

--

--

3675

2650

1580

900

550

370

250

210

105

105

90

--

--

Y

--

--

--

--

--

4800

3150

2100

1050

790

525

420

375

315

265

D = Drive, I = Dianggurkeun, N = Henteu, Y = Sumuhun