Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Angkutan Ban

Ngembangkeun dugi ka ayeuna, garis manufaktur ban parantos nganggo sabuk PVC, sabuk karét, roller, panyaluran logam pikeun nyumponan kabutuhan pangguna akhir - pikeun ngagentos karya manual ku mesin, dina waktos éta, pasar didorong ku aplikasi.Engké, kalayan kakuatan kapasitas, automation, ti manufaktur prosés individu, dimekarkeun pikeun sakabéh reformasi garis.Sedengkeun pikeun ngaronjatna kapasitas, suplai pasar jeung paménta laun kahontal kasaimbangan a, kontrol ongkos jadi faktor primér dina kompetisi, konsumén ahir sagala perhatian kumaha ngadalikeun kualitas produk.Kituna sistem conveyor palastik modular kualitas luhur diwanohkeun ka garis manufaktur ban, nu direngsekeun sagala rupa masalah lumangsung saméméh.Smart nyetir janten bentang anyar, masa depan milik sistem conveyor modular pinter!


waktos pos: Sep-13-2021