Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Datar Top kurva Belts

  • HS-2000A datar luhur péngkolan sabuk modular kalawan minimum radius jero 600mm

    HS-2000A datar luhur péngkolan sabuk modular kalawan minimum radius jero 600mm

    Fitur produk:

    • Maneuh radius jero minimum 600mm, sabuk rentang rubak ti 200mm mun 1800mm

    • Desain bearing samping ngajadikeun sabuk ngajalankeun pisan mulus

    • speed Max bisa ngahontal 120m / mnt

    • Beurat-tugas loading, Noise low

    • pangropéa Gampang jeung struktur kuat

     

    Aplikasi:

    Cocog jeung unggal industri béda lamun curving diperlukeun.Husus dina percetakan, logistik, gudang, e-commerce, bandara, ban, inuman, bungkusan, jsb.

  • HS-8000A-RC sabuk kurva modular nol kontak pikeun logistik kalayan jalan gancang sareng stabil

    HS-8000A-RC sabuk kurva modular nol kontak pikeun logistik kalayan jalan gancang sareng stabil

    Fitur produk:

    HS-8000A-RC Datar Top Radius Modular Conveyor Beubeur HS-8000 Datar Top Radius Modular Conveyor Beubeur mangrupikeun produk anyar anu dirancang pikeun industri logistik ku HONG'S BELT.Radius péngkolan jero minimum nyaéta 1000mm anu henteu bakal robih upami lebar sabukna robah. Kalayan radius péngkolan jero minimum 1000mm, lebar sabuk tiasa 100mm, 200mm, 300mm, 400mm, 500mm dugi ka lebar sabuk panggedéna 1600mm.

    Nyetir Mode of HS-8000A-RC Pikeun ngarobah conveyors dipasang kalawan PVC conveyor beubeur tradisional, sabuk kasebut dibereskeun jeung bagian bearing teu stabil, jadi waktu angkat eta pisan pondok tur struktur mesin conveying badag;Dina waktos anu sami, sabukna didorong ku roller anu mulus, janten gampang dieunakeun, anu nyababkeun gaya tegangan lemah sareng biasana mangaruhan produksi.HS-8000 Radius Modular Conveyor Beubeur dirancang kalayan struktur modul, sarta didorong ku sprockets, nu ngajawab dieunakeun tina sabuk sarta mastikeun sabuk dina kaayaan paling stabil dina operasi.

     

    Aplikasi:

    Logistik sareng ekspres, gudang sareng penanganan bahan