Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Ngumbah Mobil

Ngumbah Mobil

Saluran cuci mobil

Ku ngaganti komponén kompléks kawas corrector lawang, pituduh rail jeung ranté kalawan HONGSBELT® mulus, sabuk conveyor kontinyu, industri cuci mobil nyata bisa ngaronjatkeun kaamanan tanaga jeung ngurangan kacilakaan mobil ngaruksak.Sabuk conveyor HONGSBELT® kualitas luhur ngamungkinkeun operator cuci mobil ngahémat waktos sareng artos ngalangkungan prosés standar.Ku ngirangan résiko sareng ningkatkeun kasalametan karyawan, aranjeunna ogé tiasa ngirangan biaya asuransi.

A. Ngajagi mobil tina karusakan anu teu dipikabutuh -- Washes mobil anu dilengkepan sabuk konveyor HONGSBELT® ngamungkinkeun mobil palanggan ngajalankeun langsung kana beubeur konveyor tibatan ngajajar dina koréksi kompleks, ku kituna ngahindarkeun karusakan mobil.Kalayan ngaleungitkeun rel pituduh sareng ranté, karusakan kana pasisian, ban, bagian rem, pipa knalpot khusus sareng awak mobil ogé parantos dihindari sacara efektif.

B. Ningkatkeun kasalametan tanaga -- Washes mobil bisa dipasang HONGSBELT® conveyor beubeur katuhu paralleled ka lanté beton, nu nyandak staf gawe langsung dina conveyor belts tanpa pindah ti hiji pesawat ka séjén.


waktos pos: Sep-13-2021