Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Tumbu baja & hinge rod

Patalina Stainless Steel

Stainless-Steel-Tumbu

Fungsi link stainless steel nyaéta pikeun nguatkeun kakuatan tensile tina bahan plastik.Ieu adopts Tumbu stainless steel pikeun collocate kalawan rod hinge stainless steel dina interlock crisscross.Mangga tingal ilustrasi di luhur.kakuatan tensile na bakal leuwih luhur ti bahan plastik.Mibanda efisiensi alus teuing tina aplikasi pikeun lingkungan husus kalawan tensile tinggi, loading beurat jeung suhu luhur.

Stainless Steel hinge Rod

Stainless-Steel-Hinge-Rod

Batang hinge stainless steel diwangun tina bahan stainless steel, sareng diolah kana diaméterna dina 4.5mm, 5mm sareng 6mm.Sacara umum, éta dirancang pikeun collocate kalawan tumbu baja.Ogé bisa diadopsi individual pikeun ngagantikeun rod hinge plastik.Nalika nerapkeun dina lingkungan kalayan suhu luhur 95 ° C ~ 100 ° C sarta perlu pikeun ngadopsi radius backbend ditahan handap, éta bakal boga efisiensi leuwih alus teuing ti plastik hiji urang.Ieu kusabab rod hinge palastik bakal soften sarta deform di lingkungan disebutkeun di luhur, sarta hasil dina sabuk megatkeun jauh nahan rail jeung ngabalukarkeun karuksakan.

Panguatan

Panguatan

link baja HONGSBELT sanggup nguatkeun kakuatan tensile tina bahan plastik.Mangga tingal susunan link baja luhur jeung koefisien kakuatan tulangan tensile handap;peryogi sahenteuna 2 jajar pikeun ngahiji.Hadé pisan mun éta dipasang dina susunan angka genap.

Patalina Stainless Steel & Tabel Koefisien Kakuatan Tensile

Runtuyan Patalina Baja (X 100%)
Jajaran X 2 Jajaran X 3 Jajaran X 4 Jajaran X 5 Jajaran X 6 Jajaran X 7 Jajaran X 8
100 1.6 1.9 2.2 2.7 3.2 3.6 4.1
200 1.5 1.7 2.0 2.2 2.5 3 --
300 1.8 2.0 2.4 2.9 3.5 4.2 5.4
400 -- -- -- -- -- -- --

Catetan

Catetan

Nalika nganut link baja dina rarancang, sakuduna diperlukeun akurasi sudut ortogonal antara drive / idler aci jeung awak conveyor nu, pikeun nyegah rod stainless deforming dina gerak non paralel salila waktu operasi panjang.Ieu bakal ngabalukarkeun sabuk conveyor dina karuksakan serius.

Catenary Sag Of Steel Patalina

Catenary-Sag-Of-Steel-Link

link baja HONGSBELT bisa ningkatkeun beurat sabuk conveyor, sarta koefisien ékspansi moal diganti ku bahan stainless steel, kituna, itungan tegangan jeung panjang sabuk kudu nyandak bewara sanggeus beurat sabuk ngaronjat.Panjang catenary sag dina jalan balik kudu dikawasa dina watesan allowable, 75 mm.

Méja Beurat pikeun Patalina Steel Jeung Rod hinge

Saatos nganut link baja tur rod hinge stainless steel, sabuk HONGSBELT bakal jadi beurat pisan, mangga ngahubungan kalawan departemén teknis HONGSBELT pikeun detil informasi salajengna.

Runtuyan 100 200 300 500 501 502
Tipe A B A B B BHD B B A B
Batang Hinge Stainless Steel (Leuwih beurat tibatan Batang Plastik tina Beubeur unit beurat kg / M2)
Beurat 45% 55% 80% 88% 74% 55% 68% 73% 63% 64%
Patalina Baja (Per Baris / 1000mm)
Beurat 0,14 Kg 0,06 Kg -- 0,16 Kg 0,11 Kg