Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Nyitak Mesin Outfeed

Kalayan sistem Sabuk Hong sareng téknologi anu dipaténkeun, kami nawiskeun solusi khusus anu ngamungkinkeun para nasabah ngahontal tujuanana sareng ngirangan biaya.Inovasi kualitas Hong's Belt kabuktian ningkatkeun moral pagawe, ngamungkinkeun pabrikan ngahontal produktivitas puncakna.


waktos pos: Sep-13-2021