Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Tekstil

  • Pangeringan

    Pabrik tékstil nampilkeun kaayaan lingkungan anu nungtut pisan, sering ngalibetkeun suhu anu luhur sareng variasi anu ageung dina kalembaban relatif.Insinyur aplikasi, teknisi, sareng spesialis fabrikasi kami nganteurkeun saran ahli khusus, layanan palanggan anu kualitas, sareng ...
    Maca deui