Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Pindahkeun Posisi

Ngambang Gap

Ngambang-Gap

Nalika ngadopsi sabuk conveyor pikeun gerakan péngkolan.bagian arc of conveyor bakal gabungan jeung conveyor lempeng jeung duanana tungtung bagian arc kudu dipandu ka lempeng, lajeng conveyor bakal beroperasi mulus.

Radius jero merlukeun sahenteuna 2,2 kali lebar sabuk conveyor.

STL1 ≧ 1,5 XW atanapi STL1 ≧ 1000mm

Pusingan tunggal henteu dugi ka 90 °;eta kudu taat kana watesan radius péngkolan sarta nyieun desain ti 15 °, 30 °, 45 °, 60 °, 75 °, 90 °,.... nepi ka 360 °.

Tabél Rujukan Dimensi Gap Ngambang (G)

hijian: mm

Runtuyan Ketebalan Sabuk Diaméter sprocket (PD) Jumlah Huntu Celah Ngambang (G)
100 16 133 8 5.6
164 10 4.5
196 12 4.0
260 16 3.0
200 10 64 8 2.6
98 12 1.7
163 20 1
300 15 120 8 4.3
185 12 3.3
400 7 26 8 1
38.5 12 0.3
76.5 24 0
500 13 93 12 1.3
190 24 0.5

Lempeng maot

Paéh-Piring

Kami ngarékoméndasikeun pikeun ngadopsi baja karbon kandel luhur 5mm, stainless steel atanapi baja alloy karasa tinggi jsb salaku bahan pikeun manufaktur pelat maot.Kadé mertimbangkeun unggal gap tina posisi mindahkeun, sangkan produk loading ngaliwatan posisi mindahkeun mulus.

Mangga tingal Bab Dimensi Dasar dina Spesifikasi Desain pikeun meunangkeun nilai C, sarta tingal Floating Gap dina bab ieu pikeun meunangkeun nilai G, lajeng ngagunakeun rumus ieu di handap, hasilna itungan bakal jadi dimensi sabenerna floating gap.

FORMULA:

E = CX 1,05

A = ( 2 XE ) ( G + G' )

Desain spésifikasi of Transfer Sisi

Desain-Spésifikasi-of-Sisi-Transfer

Sacara umum, aplikasi transfer gelar 90 biasana dianggo dina prosedur pangiriman integral.Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun ngadopsi HOMGSBBELT péngkolan sabuk;eta bisa ngajadikeun anjeun ngagunakeun spasi flexibly.

Desain-Spésifikasi-of-Sisi-Transfer

Lamun spasi pabrik teu cukup badag pikeun radius péngkolan minimum HOMGSBELT balik sabuk, perlu pikeun ngadopsi desain mindahkeun samping dina pigura pikeun ngajawab masalah ieu.

Rollers bantu

Pikeun desain posisi mindahkeun antara dua conveyors, lamun handap loading produk datar tur panjangna leuwih 150mm, iwal pelat maot, éta ogé bisa ngagunakeun roller mindahkeun bantu pikeun mantuan conveyor belts pikeun meunangkeun mindahkeun lemes jeung hadé. gerak salila operasi.

Desain spésifikasi Rollers Transfer bantu dina Girang / Posisi Idler

Idler-Posisi

hijian: mm

Runtuyan Ketebalan (Sabuk) Sprocket Dia. Jumlah Huntu A (min.) B (min.) D (maks.)
100 16 133 8 85 0~1 34
164 10 100 40
196 12 116 50
260 16 150 66
200 10 64 8 47 20
98 12 63 25
163 20 95 40
300 15 120 8 88 40
185 12 106 44
400 7 26 8 20 10
38.5 12 28 15
76.5 24 53 25
500 13 93 12 64 25
190 24 118 40

Desain spésifikasi Rollers Transfer bantu dina Transfer Platform

Desain-Spésifikasi-of-Auxiliary-Transfer-Rollers-in-Platform-Transfer

Unit: mm

Runtuyan Ketebalan (Sabuk) Sprocket Dia. Jumlah Huntu A (min.) B (min.) C (min.) D (maks.)
100 16 133 8 74 0~1 23 20
164 10 92 28 25
196 12 106 33 30
260 16 138 41 38
200 10 64 8 42 18 15
98 12 60 21 18
163 20 93 28 25
300 15 120 8 76 28 25
185 12 108 30 27
400 7 26 8 17 9 6
38.5 12 24 12 9
76.5 24 45 18 15
500 13 93 12 56 18 15
190 24 108 28 25

Alat pituduh

Nalika pelat maot atanapi rollers mindahkeun bantu dipaké pikeun posisi mindahkeun sistem conveyor, pikeun bédana speed linier atawa gaya centrifugal, produk bakal dialungkeun kaluar atawa nyimpang tina posisi puseur sabuk.Samentawis waktos, perlu masang alat pituduh pikeun ngabantosan produk ngaliwat posisi péngkolan kalayan lancar sareng dina daérah angkutan anu efektif.

Desain spésifikasi Guide Roller

Desain-Spésifikasi-of-Guide-Roller

Pituduh rollers biasana dijieun tina bahan logam.Jari-jari pituduhna kira-kira 1/4 lebar sabuk anu efektif.Lamun produk loading nu ditungtut pikeun ningkatkeun pidangan gesekan, sakuduna ngadopsi karét atawa bahan PVC pikeun mungkus beungeut rollers pituduh.Ieu utamana cocog pikeun loading badag atawa beurat produk transporting.Ngagunakeun bantalan bal pikeun roller pituduh bisa nyieun roller rotates leuwih lemes.

Spésifikasi Desain Guide Rail

Desain-Spésifikasi-of-Guide-Rail

Kaseueuran alat pituduh biasana didamel tina bahan plastik kalayan gesekan anu langkung handap, sapertos UHMW, HDPE sareng saterasna.Ieu bisa dirancang kana loba wangun atawa penampilan pikeun tungtutan instalasi.Rel pituduh cocog pikeun aplikasi angkutan ukuran sedeng atanapi miniatur.Rel pituduh ogé didamel tina bahan plastik kalayan gesekan anu langkung handap.Pabrikan tiasa nawiskeun seueur rel pituduh dina sagala jinis bentuk pikeun tungtutan palanggan.

Nalika sistem conveyor ngadopsi pelat maot atanapi bantalan bantu tina hiji conveyor ka anu sanés dina sudut 90 derajat, pikeun ngagabungkeun rollers pituduh sareng rel pituduh bakal ngajantenkeun prosedur transportasi langkung lancar sareng gampang.

Mangga nengetan lamun produk bakal pencét rail pituduh luar kusabab gaya centrifugal nalika sabuk ngalir ka titik balik, atawa ngaleuwihan rentang efektip sabuk mawa jalan jeung hasil dina produk tumpukan up na jamming garis produksi.Sacara umum, lebar efektif sabuk kedah langkung ageung tibatan lebar maksimum produk ngamuat.