Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Profil Perusahaan

华南新海二级页9-1

Saha Urang

HONGSBELT, nyaéta panyadia ngarah tina sistem conveyor sarta terminal calakan dumasar di Cina.Fokus dina R&D sareng produksi sabuk plastik modular sareng conveyors manufaktur calakan, tujuan urang nyaéta pikeun ngahontal inovasi dina ranté suplai manufaktur tradisional.

Urang nyadiakeun konsumén urang jeung kalapa, kualitas produk, solusi jeung jasa.Urang nyadiakeun pausahaan aub dina produksi pangan, express logistik, ban, karton corrugated, otomotif tur beurat-tugas industri jsb Urang terus cooperate kabuka kalayan mitra ékologis urang.Misi kami nyaéta nyiptakeun nilai pikeun sadaya palanggan di sakumna dunya.

Naha Milih Kami

HONGSBELT diadegkeun dina 2005, kalawan leuwih ti 380 pagawé sarta leuwih 280 patén-patén nasional jeung certifications nepi ka ayeuna, ngabentuk ranté nilai industri lengkep jeung téhnologi inti bebas, komponén inti, produk ngarah jeung solusi sistem conveying industri.Sajaba ti éta, strategi industri diwanohkeun kana prosés manufaktur conveying calakan ngawengku sistem produksi digital pinuh, sistem idéntifikasi, téhnologi tracking, jsb.

Nyanghareupan mangsa nu bakal datang, HONGSBELT nyokot industri 4.0 jeung "Made in China 2025" salaku kasempetan, terus ngaronjatkeun perenah industri, nyaluyukeun struktur organisasi, nguatkeun kapasitas inovasi, sarta comprehensively ningkatkeun kakuatan terpadu parusahaan dina widang manufaktur conveying calakan. nyadiakeun kakuatan nyetir kuat pikeun ngembangkeun grup-berorientasi parusahaan urang.Ngahijikeun inovasi téknis, modal sareng bakat dina hiji, perusahaan ngajaga pangwangunan sustainable.

HONGSBELT bakal tetep sumanget inovasi, ngawula konsumén urang jeung produk kualitas luhur newest pikeun mindahkeun industri conveying calakan Cina maju.HONGSBELT daék gawé bareng jeung sagala sektor masarakat pikeun ngawujudkeun impian anyar terus kalawan pinuh ku elmu pangaweruh jeung sumanget téhnologi pikeun ngawula ka nagara.

华南新海二级页9-5
华南新海二级页9-4
华南新海二级页9-7