Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Ngajalankeun Sprocket

Susunan

Susunan

The sprocket puseur kudu diatur dina posisi tengah rubak conveyor belts, pikeun mastikeun arah transporting bakal tetep gerakan Blok salila conveyor ngajalankeun.Sprocket drive / Idle kedah dibenerkeun ku bentuk C nahan cingcin dina dua sisi, pikeun mastikeun sprocket dikonci dina posisi anu leres.Sprockets nahan ieu bakal nyadiakeun lagu positif pikeun ngajaga sabuk ngajalankeun leres antara pigura samping conveyor nu.

Iwal sprockets puseur kudu diatur dina posisi tengah aci, nu sprockets séjén teu perlu dibenerkeun;aranjeunna diwenangkeun bébas kalibet ku sabuk dina kaayaan ékspansi termal jeung contraction.Metoda drive ieu bisa nyegah Dursasana salah sabuk na sprockets.

Ngeunaan susunan jarak antara sprockets, mangga tingal Sprocket Spasi dina menu kénca.

Susunan Sprocket of Ngaktipkeun Conveyor Beubeur

Sprocket-Arrangement-of-Ngaktipkeun-Conveyor-Beubeur

Nalika nyusun sprockets, jarakna henteu langkung ti 145mm sareng sprocket tengah kedah dibenerkeun ku cincin penahan.

Nalika panjang sistem conveyor kirang ti 4 kali lebar sabuk, jarakna henteu langkung ti 90mm.Jarak antara sprocket luar sareng ujung sabuk kedah langkung ti 45mm.

Ngeunaan susunan jarak antara sprockets, mangga tingal Sprocket Spasi dina menu kénca.

Sprocket Spasi Diagram of Series 100

Sprocket-Spacing-Diagram-of-Series-100

Catetan

Grafik di luhur nyaéta data jarak puseur sprocket;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Mangga prioritas posisi sabenerna nu sprockets kalibet ku sabuk bari ngarancang jeung ngolah.

Mangga tingal data kurva tur nyetel spasi bari masang sprockets.Éta kedah dipasihan rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva.

Sprocket Spasi Diagram of Series 200

Sprocket-Spacing-Diagram-of-Series-200

Catetan

Grafik di luhur nyaéta data jarak puseur sprocket;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Mangga prioritas posisi sabenerna nu sprockets kalibet ku sabuk bari ngarancang jeung ngolah.

Mangga tingal data kurva tur nyetel spasi bari masang sprockets.Éta kedah dipasihan rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva.

Sprocket Spasi Diagram of Series 300

Sprocket-Spacing-Diagram-of-Series-300

Catetan

Grafik di luhur nyaéta data jarak puseur sprocket;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Mangga prioritas posisi sabenerna nu sprockets kalibet ku sabuk bari ngarancang jeung ngolah.

Mangga tingal data kurva tur nyetel spasi bari masang sprockets.Éta kedah dipasihan rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva.

Sprocket Spasi Diagram of Series 400

Sprocket-Spacing-Diagram-of-Series-400

Catetan

Grafik di luhur nyaéta data jarak puseur sprocket;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Mangga prioritas posisi sabenerna nu sprockets kalibet ku sabuk bari ngarancang jeung ngolah.

Mangga tingal data kurva tur nyetel spasi bari masang sprockets.Éta kedah dipasihan rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva.

Sprocket Spasi Diagram of Series 500

Sprocket-Spacing-Diagram-of-Series-500

Catetan

Grafik di luhur nyaéta data jarak puseur sprocket;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Mangga prioritas posisi sabenerna nu sprockets kalibet ku sabuk bari ngarancang jeung ngolah.

Mangga tingal data kurva tur nyetel spasi bari masang sprockets.Éta kedah dipasihan rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva.

cross & paralel

cross-&-sajajar

Salila aplikasi belts conveyor pikeun sambungan cross, perawatan husus kudu dilaksanakeun pikeun metoda tetep sprockets.

Nalika conveyor B intersects kalawan conveyor A, sprocket of conveyor A nu deukeut conveyor B kudu dibereskeun.Sajaba ti éta, nilai D tina conveyor A (Tabel 9) kudu ngurangan, sarta jarak kudu ditambahkeun kana nilai D sisi C. Sadaya tolerances ékspansi conveyor A diteundeun di sisi C pikeun meunangkeun éfék pangalusna tina sambungan.

Susunan Sprocket pikeun Sambungan Paralel Conveyors

Sprocket-Arrangement-pikeun-Parallel-Connection-of-Conveyors

Salila aplikasi belts conveyor pikeun sambungan paralel, perawatan husus kudu dilaksanakeun pikeun ngalereskeun sprocket drive duanana conveyors di sisi nu deukeut ka conveyor sejen.Pikeun nilai D, mangga tingal ilustrasi nu ieu didadarkeun di luhur, sarta cagar jarak kasabaran ékspansi di sisi C pikeun ngantep jarak antara pigura dua conveyors ngurangan ka wates panghandapna lamun suhu robah.

Sprocket dianggurkeun

Puseursprocket tina aci dianggurkeun kudu dibenerkeun ku cingcin ngaropéa, pikeun mastikeun arah transporting bakal lugas tanpa slanting.Jumlah sprockets drive dikurangan 2 nyaeta jumlah sprockets dianggurkeun.Jarak kudu disebarkeun rata-rata dina aci.Jumlah sprockets dianggurkeun teu bisa kirang ti 3 lembar.Mangga tingal Sprocket Spasi dina menu kénca.

Susunan Sprocket dianggurkeun pikeun Ngaktipkeun Conveyor Beubeur

Dianggurkeun-Sprocket-Arrangement-pikeun-Ngaktipkeun-Conveyor-Beubeur

Jarak sprocket dina aci dianggurkeun moal leuwih ti 150mm salila desain.Lamun sistem conveyor dirancang dina conveyance bidirectional, susunan sprockets dianggurkeun kudu sarua jeung sprockets drive.Mangga tingal Sprocket Spasi dina menu kénca.

Operasi intermittent

Intermittent-Operasi

Bari conveyor aya dina kaayaan operasi intermittent, éta bakal gampang lumangsungna fenomena sabuk shifting dina dua sisi sarta ngabalukarkeun papacangan bener antara sabuk na sprockets.Sprockets bébas bakal mindahkeun ka arah kadua sisi aci sabab teu dibereskeun ku cingcin retainer.Lamun kaayaan teu disaluyukeun, éta bakal mangaruhan operasi conveyor nu.

Adaptor héksagonal

Héksagonal-Adaptor

Pikeun conveyance loading produk lampu, drive / aci dianggurkeun bisa ngadopsi adaptor bore buleud tinimbang ngolah aci kuadrat.Disarankeun pikeun nerapkeun ka lingkungan kerja beban lampu sareng sabuk anu lebarna aya dina 450mm.

Cingcin Retainer

Retainer-Cingcin
DS Kodeu m Tr Dr

pasagi
Aci

38 mm 52 2,2 mm 2 mm 47,8 mm
50 mm 68 2,7 mm 5 mm 63,5 mm
64 mm 90 3,2 mm 3 mm 84,5 mm

Buleud
aci

?30 mm 30 1,8 mm 1,6 mm 27,9 mm
?45 mm 45 2,0 mm 1,8 mm 41,5 mm