Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Ngaktipkeun Belts Conveyor

Ngabuburit Tunggal

Nalika ngadopsi sabuk conveyor pikeun gerakan péngkolan.bagian arc of conveyor bakal gabungan jeung conveyor lempeng jeung duanana tungtung bagian arc kudu dipandu ka lempeng, lajeng conveyor bakal beroperasi mulus.

Radius jero merlukeun sahenteuna 2,2 kali lebar sabuk conveyor.

STL1 ≧ 1,5 XW atanapi STL1 ≧ 1000mm

Pusingan tunggal henteu dugi ka 90 °;eta kudu taat kana watesan radius péngkolan sarta nyieun desain ti 15 °, 30 °, 45 °, 60 °, 75 °, 90 °,.... nepi ka 360 °.

Serial Ngahurungkeun

Nalika ngadopsi sabuk conveyor pikeun gerakan péngkolan.bagian arc of conveyor bakal gabungan jeung conveyor lempeng jeung duanana tungtung bagian arc kudu dipandu ka lempeng, lajeng conveyor bakal beroperasi mulus.Panjang operasi lempeng merlukeun 2 kali lebar sabuk conveyor.Pikeun gerakan péngkolan séri, punten ulah ngarancang langkung ti 4 péngkolan.

Radius jero merlukeun sahenteuna 2,2 kali lebar sabuk conveyor.

STL1 ≧ 1,5 XW atanapi STL1 ≧ 1000mm

STL2 ≧ 2 XW atanapi STL2 ≧ 1500mm

Catetan

Nalika conveyor ngoperasikeun, éta bakal gampang nyieun noises mahiwal alatan fenomena ngareureuhkeun sarta ngageter.Tungtung idler sabuk teu bisa gerak nepi ka aya cukup tegangan pikeun nungkulan gesekan antara sabuk jeung jalan mawa.Sora-sora ieu tiasa dileungitkeun ku cara ngadopsi gajih atanapi sabun cair pikeun melumasi rel sareng jalur ngagem.

HONGSBELT serial péngkolan belts, bisa dilarapkeun dina lingkungan baseuh jeung suhu luhur, kayaning uap nu suhu 95 ° C.Kami ngarékoméndasikeun radius jero kedah langkung ti 3 kali lebar sabuk, sareng sudut péngkolan tunggal atanapi serial henteu langkung ageung tibatan 180 °.Kami ngagaduhan seueur desain sareng pangalaman anu leres pikeun rujukan anjeun;mangga ngahubungi departemén téknik urang atanapi agénsi lokal.

Spiral Conveyor

Spiral-Conveyor

Nalika jenis balik spiral conveyor nu sabuk di jalan balik ieu operasi ku cara transporting tapi dina arah nu lalawanan dirancang dina péngkolan serial tur dioperasikeun dina arah anu sarua, éta bakal ngabentuk bentuk salaku kurva spiral.Dina duanana tungtung turnings spiral ogé diperlukeun pikeun pituduh ka lempeng, lajeng bakal beroperasi.Panjang minimum lempeng kedah sahenteuna 1,5 kali lebar sabuk conveyor, sareng éta henteu langkung pondok tibatan 1000mm.

Radius jero tina conveyor spiral rotates dina 360 derajat spiral;nengetan jumlah lapisan teu ngaleuwihan leuwih 3 lapisan, éta ogé signified yén total sudut puteran tina conveyor spiral teu bisa ngaleuwihan leuwih 1080 derajat.

Catetan pikeun Spiral Conveyor

Pikeun sabuk péngkolan HONGSBELTserial, upami radius jero langkung ti 2,5 kali lebar sabuk, éta bakal nyababkeun sora anu teu biasa kusabab fenomena ngareureuhkeun sareng ngageter.Tungtung idler sabuk teu bisa gerak nepi ka aya cukup tegangan pikeun nungkulan gesekan antara sabuk jeung jalan mawa.Bising ieu tiasa dileungitkeun ku cara ngadopsi gajih atanapi sabun cair pikeun melumasi rel sareng jalur ngagem.

Rumus Itungan pikeun Radius Luar Spiral Conveyor

Hiji ilustrasi di handap mangrupa rumus itungan pikeun radius luar / jero sistem sabuk conveyor spiral.

FORMULA:

Panjang sabuk conveyor = 2B+ (diaméter sprocket x 3,1416)

A = D × 3,1416 × P ( X )

B = ( √ H2 + A2 ) + L1 + L2, B = A / Cos DEG.atawa B = H / Tan DEG.

Ngurangan Jero Radius

Ngurangan-Di-Radius

Aya sababaraha larangan anu ketat dina radius jero sabuk péngkolan HONGSBELT.Nalika ngarancang jeung manufaktur péngkolan belts, masalah spasi pabrik bakal encountered sadaya waktu.pabrik teu bisa nampung conveyor badag;perlu ngahususkeun handap radius jero sabuk.Éta tiasa ngadopsi dua jajar sabuk atanapi sababaraha jajar desain sabuk dina bagian péngkolan pikeun ngagentos sabuk tunggal, pikeun ngatasi masalah radius jero anu lega.Nanging, desain ieu panginten tiasa nyababkeun laju sabuk luar langkung laun tibatan sabuk jero.Mangga nengetan lamun ieu bakal mangaruhan efisiensi sistem conveyor atanapi henteu.

Conto Desain

Desain-Conto

Conto pikeun Instalasi Rel Tahan

Conto-pikeun-Tahan-Turun-Rail-Instalasi

Tahan Turun Rel dijieun ku bahan HDPE.Pamasangan Tahan Turun Rail di bagian C bentuk rabbet kudu sasuai jeung pigura baja di sisi conveyor, nuturkeun sapanjang radian jeung selapkeun eta, pikeun ngarengsekeun instalasi.Pikeun lingkungan operasi suhu low, éta sadia ngagunakeun manaskeun gas atawa manaskeun hawa listrik panas eta nepi ka 100 ~ 120 ℃ sarta ngabengkokkeun eta dina bentuk luyu pikeun nyocogkeun instalasi diperlukeun.

Laju Operasi

Laju Operasi

Sabuk bakal ngagaduhan kaayaan tumpukan dina jalan balik, sareng nyababkeun sabuk ngareureuhkeun sareng ngageter.Ku alatan éta, nalika laju operasi leuwih luhur ti 20M per menit, ngadopsi rollers bola bearing ngaganti rel ditahan di posisi jalan balik bakal ngajawab masalah.

Watesan Interval Roller Jalan Balik

Interval-Batesan-of-Balik-Jalan--Roller

Nalika péngkolan sistem sabuk conveyor nganggo roller bantalan bola pikeun ngadukung jalan balik, interval antara roller dina bagian lempeng kedah langkung alit tibatan 650mm.Sudut anu kalebet dina bagian péngkolan henteu langkung ti 30 derajat atanapi panjang kurva luar henteu langkung ti 600mm, rata-rata sudut anu kalebet.Bakal boga aréa kontak leuwih rata nalika rollers jalan balik ngarojong sabuk.Lamun panjang kurva luar leuwih ti 600 mm tina interval roller, éta kudu masang pituduh slide ngarojong (UHMW) pikeun assure stabilitas operatipn jalan balik.

Catetan pikeun Lebar Sabuk

Catetan-pikeun-Beubeur-Width

Nalika produk ngamuat dina jalan jalan ngarobah sistem conveyor, aranjeunna bakal nuturkeun gerakan liner conveyor pikeun maju.Produk teu muterkeun dina beungeut sabuk sabab laju linier sabuk conveyor aya dina gerak konsér salila transporting.Ku alatan éta, nalika ngarancang sistem sabuk conveyor, lebar sabuk kedah langkung ageung tibatan lebar maksimal produk anu dibawa.