Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

90 Mindahkeun Gelar

Kalawan HONGSBELT solusi conveying lengkep, generasi newest Sistim conveying karton corrugated bisa nyugemakeun sarat kualitas pangluhurna pikeun produksi corrugated, kaasup nyimpen, loading, conveying sahiji unit béda, ti gudang tengah ka bengkel produksi ahir.

Ngawujudkeun paling akurat corrugated karton conveying, arah jeung posisi tumpukan bisa rightly robah.Mobil mindahkeun sareng pangiriman pindah nyayogikeun pangiriman anu lancar dina pangiriman individu.Lamun ngalir diperlukeun, tumpukan bisa dikirim ka arah mana wae ku puteran disc.

HONGSBELT sabuk conveyor palastik modular, sadayana pikeun ngaronjatkeun produktivitas, kaamanan jeung efisiensi dina industri karton corrugated.

90 Gelar Transfer-1
90 Gelar Transfer-2
90 Gelar Transfer-3

waktos pos: Sep-13-2021