Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Rojongan Jalan Balik

Balik Jalan Rollers

Métode pangrojong jalan balik HONGSBELT diwangun tina permukaan sabuk, punten nengetan panjangna sag, pelestarian tegangan sabuk sareng faktor sanésna.Ogé bisa ngadopsi rollers pikeun balik jalan ngarojong.

Nalika nganut rollers pikeun rojongan jalan balik, rollers ball bearing bakal Pilihan ditangtoskeun pikeun aplikasi ieu.Mangga tingal ilustrasi di handap.Tujuan ngagunakeun bal baring rollers utamana pikeun ngurangan faktor gesekan tina tegangan dina cara mulang.

Mangga nengetan jenis modul sabuk conveyor, milih diaméter roller cocog pikeun nyingkahan deflection kaasup sudut jadi badag teuing jeung ngabentuk sudut bended;nu bakal ngabalukarkeun Geter tina sabuk ngajalankeun di jalan balik.Mun sabuk conveyor teu collcoate kalawan penerbangan atawa penjaga samping, kami nyarankeun Anjeun pikeun ngadopsi rollers ball bearing salaku rojongan jalan balik.

Watesan diaméterna minimum Roller Jalan Balik

Minimum-Diaméterna-Batesan-of-Balik-Jalan-Roller
Runtuyan 100 200 300 400 500
Diaméter Roller (min.) 50 mm 38 mm 50 mm 25 mm 38 mm

Aya hubungan katutup tina sudut defleksi sareng catenary sag;mangga tingal spésifikasi desain panjang sabuk & tegangan.

Rel Jalan Balik

Desain jalan balik ngarojong rel ogé nyekel ti beungeut luhur sabuk sahiji metodeu ngarojong salaku ilustrasi némbongkeun handap (rojongan sabuk ku bentuk sudut slaider strip). bagian utamana tina balik deui cara desain sabuk.pikeun eta ngan bisa ngarojong dina edges sabuk, perawatan kudu nyokot beurat jeung bricklayed ngumpul sabuk nu, eta bisa muncul interval antara beungkeut modul nu ngabalukarkeun sabuk conveyor tilelep nalika sabuk dina desain lebar teuing.(tingali ilustrasi di handap).

Ku alatan éta, lamun ngan ngagunakeun rarancang strip slaider pikeun ngarojong di tepi sabuk, kami nyarankeun rubak sabuk conveyor kudu diwatesan dina nilai W, sakumaha tabel di handap (W (max) nilai diitung dumasar kana ékspansi termal jeung rumus itungan kontraksi. ).

Balik-jalan-rel

Unit: mm

Runtuyan 100A 200A 200B 300 400 500
W (maks.) 600 550 500 525 300 525
WS (min.) 35 40 45 40 40 40

Multi Wearstrip

Multi-Wearstrip

Nalika HONGSBELT conveyor beubeur ieu collocated kalawan penerbangan jeung penjaga samping, rarancang dasar rojongan jalan balik biasana diwatesan ku lebar sabuk jeung struktur conveyor;desain sababaraha wearstrips rojongan di jalan balik meureun geus sadia pikeun ngalereskeun masalah ieu.

Kombinasi ngarojong rollers na wearstrips oge pilihan ngarojong dina cara balik.Nalika ngadopsi desain sababaraha wearstrips, mangga nengetan diménsi spasi nu dilestarikan sateuacanna, pikeun nyegah sagala dampak ngaruksak sabuk salila operasi.

Bahan tina rollers jalan balik kudu ngadopsi plastik rékayasa kayaning UHMW na HDPE, atawa bahan kalawan koefisien gesekan handap.

Watesan Spasi dilestarikan - Indent

Indent

Upami sabuk conveyor HONGSBELT dipasang sareng penerbangan tapi tanpa penjaga samping, henteu kedah aya larangan dina dimensi ngajaga jarak dina dua sisi.Mun HONGSBELT conveyor beubeur napel na penerbangan na penjaga samping, dimensi preserving spasi bakal diwatesan dina dua sisi.Diménsi spasi dibéréndélkeun di handap.

hijian: mm

Runtuyan SPASING
100 52 67 82 97 112 127
200 52 67 82 97 112 127
300 --
400 --
500 --

Tipe Submerged

Submerged-Tipe

Beurat spésifik palastik lolobana biasana kirang ti cai, iwal ti bahan Acetal.Nalika ngarancang conveyor submerged, mangga nengetan fenomena buoyancy tina sabuk nalika eta geus operasi dina caina.Buoyancy bisa ngakibatkeun sabuk deforming sarta departing ti rel ngarojong dina dua sisi;sistem conveyor bakal boga sababaraha kagagalan dina operasi, kayaning nahan deui ku tahan ka handap rel, atawa sabuk ngarecah dina nangtung kusabab gaya narik kuat.

Ngadopsi rod stainless steel pikeun ngaganti palastik aslina bisa ngajawab masalah.Sabukna tiasa dicekel ku beurat rod stainless steel, sareng éta tiasa ningkatkeun deformasi anu disababkeun tina gaya éksternal sareng suhu anu luhur kusabab kaku anu luhur tina rod stainless steel.Anjeun tiasa milih sabuk HONGSBELT dina bahan Acetal, karakter fisikna, gravitasi spésifik langkung ageung tibatan cai, tiasa ningkatkeun buoyancy dina cai.Sedengkeun pikeun lebar maksimum, mangga tingal Koefisien Ékspansi dina spésifikasi Desain bab.

Sababaraha Tahan Turun Rail

Sababaraha-Tahan-Turun-Rail

Lamun rubak conveyor submerged ngaleuwihan lebar maksimum, mangga tingal ilustrasi di luhur.