Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Konsultasi patali

Taros Kami

Pikeun hubungan investor, gawé babarengan média jeung announcements, mangga ngahubungan kami ngaliwatan informasi di handap ieu.

Rincian kontak

Telepon: 0755-89973545

Fax: 0755-89974246

Email:xh156@hongsbelt.com

Jam Buka: Mangga ngahubungan kami dina poé gawé