Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Pabrikan Mobil

Pabrikan Mobil

kinerja alus tina sabuk conveyor anti skid di pabrik mobil-assembly.

Saatos dipasang HONGSBELT® HS-1800 runtuyan sabuk conveyor anti skid, tutuwuhan mobil-assembly pinuh ngaleungitkeun tatu ankle jeung suku disababkeun ku skidding.Nyoko kana solusi sabuk conveyor HONGSBELT® ogé tiasa ngabéréskeun masalah setrés kontak, ku kituna ngirangan tegangan deui sareng sikep gabungan anu teu wajar.

Naon deui, HONGSBELT® anti skid sabuk conveyor nembongkeun kualitas unggul tur durability dina platform pindah.Dibandingkeun sareng solusi HONGSBELT®, biaya sababaraha pabrik anu ngumpul sabuk karét pikeun platform gerak leutik (5 kaki / 127mm) 50% langkung luhur unggal taun.Pikeun pabrik ieu, éta bakal ngahemat biaya pangropéa sabuk anu ngagentos sabuk anu tos aya sareng sabuk conveyor HONGSBELT®.


waktos pos: Sep-13-2021