Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Métode Rojongan

Métode Rojongan

Rojongan-Metoda

Metodeu pangrojong pangsaéna tina sabuk konveyor modular HONGSBELT nyaéta nganut wearstrips salaku pangrojong handapeun sabuk.Pikeun nyingkahan nganut rollers pikeun ngarojong sabuk, sabab jarak antara rollers bakal ngabalukarkeun Geter mahiwal dina modul linking posisi, sarta sprockets bakal nyieun papacangan salah jeung sabuk conveyor.Aya dua cara normal pikeun ngagem strips ngarojong;hiji susunan paralel jeung hiji deui susunan chevron.HONGSBELT conveyor belts anu bisa dirojong dina duanana dua ngarojong ways.HONGSBET produk serial anu cocog pikeun sagala rupa desain wearstrips '.

Susunan Paralel

Paralel-Susunna

Wewengkon lempeng disimpen dina pigura sareng sajajar sareng arah angkutan sabuk.Éta mangrupikeun desain anu paling populér pikeun ngadopsi produk HONGSBELT.

Katerangan Instalasi pikeun Wearstrip Paralel

Instalasi-Penjelasan-pikeun-Parallel-Wearstrip

Susunan pangalusna pikeun wearstrips nyaéta interlacing wearsstrips kalawan metoda cross gurat, pikeun nyegah jarak jadi badag kusabab ékspansi termal jeung kontraksi disababkeun ku parobahan suhu.Éta bakal nyababkeun jarak dina bentuk alur sareng nyababkeun bising sareng jeda anu teu biasa kusabab sabuk konveyor sinking nalika operasi.

Ngeunaan susunan pitch, mangga tingal Pitch Diagram dina menu kénca.

Diagram pitch - P tina Runtuyan 100

P-seri-100

Catetan

Grafik di luhur mangrupa data spasi ngarojong puseur wearstrip;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Punten bagikeunana rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva nalika masang.

Diagram pitch - P tina Series 200 Tipe A

P-seri-200-Tipe-A

Catetan

Grafik di luhur mangrupa data spasi ngarojong puseur wearstrip;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Punten bagikeunana rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva nalika masang.

Méja Diagram Pitch - P tina Seri 200 Tipe B

P-seri-200-Tipe-B

Catetan

Grafik di luhur mangrupa data spasi ngarojong puseur wearstrip;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Punten bagikeunana rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva nalika masang.

Méja Diagram Pitch - P tina Runtuyan 300

P-seri-300

Catetan

Grafik di luhur mangrupa data spasi ngarojong puseur wearstrip;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Punten bagikeunana rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva nalika masang.

Diagram pitch - P tina Series 400

P-seri-400

Catetan

Grafik di luhur mangrupa data spasi ngarojong puseur wearstrip;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Punten bagikeunana rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva nalika masang.

Diagram pitch - P tina Series 500

P-seri-500

Catetan

Grafik di luhur mangrupa data spasi ngarojong puseur wearstrip;data ieu perkiraan sarta pikeun rujukan wungkul.Punten bagikeunana rata-rata sareng langkung alit tibatan data kurva nalika masang.

Chevron Wearstrips Arrangement

Chevron-Wearstrips-Arrangement

Pikeun nempatkeun wearstrips dina susunan chevron;eta bisa ngarojong sakabéh rubak sabuk jeung kaayaan maké sabuk bakal disebarkeun averagely. Susunan ieu ogé alus pikeun aplikasi loading beurat.Bisa ngadistribusikaeun loading averagely sarta ngurangan breadth ngarojong tina sabuk;pangaruh pituduh na dina gerak rectilinear ogé hadé ti wearstrips lempeng.Éta mangrupikeun metode pangrojong pangsaéna anu kami nyarankeun.

Pamasangan Chevron Wearstrips Arrangement

Pamasangan-of-Chevron-Wearstrips-Arrangement

Bari masang chevron susunan wearstrips, mangga nengetan husus ka hubungan sabalikna antara sudut tangent horizontal θ of wearstrips jeung susunan pitch, P1.Mangga prosés wearstrips kana segitiga inverted dina titik kontak tina sabuk na wearstrips;eta bakal nyieun sabuk beroperasi leuwih mulus.

Chevron Wearstrip Susunan Pitch Table - P1

hijian: mm

Ngamuat ≤ 30kg / M2 30~60kg / M2 ≥ 60kg / M2
DEG. 30° 35° 40° 45° 30° 35° 40° 45° 30° 35° 40° 45°
Runtuyan 100 140 130 125 115 125 120 115 105 105 100 95 85
200A 100 90 85 80 80 75 70 65 65 60 55 50
200B 90 80 75 70 70 65 60 55 55 50 45 40
300 150 145 135 135 135 130 120 110 130 125 115 110
400 90 80 75 70 70 65 60 55 55 50 45 40
500 140 130 125 115 125 120 115 105 105 100 95 85

Mangga tingal tabel di luhur pikeun rentang pitch cocog up lebar rata conveyor tur saluyukeun pitch sorangan.

Solusi Sag Area

Nalika ngangkut beban beurat atanapi operasi dina kaayaan anu teu stabil, sapertos ngagulung sareng ngageser;sag struktural bakal muncul dina posisi nyambungkeun kusabab penindasan gravitasi.Ieu bakal ngakibatkeun beungeut sabuk ngabentuk sag antara wearstrips jeung drive / Idler sprocket.Bakal nyieun Dursasana salah sabuk sarta pangaruh prosedur transporting.

Pikeun ngahindarkeun kaayaan anu disebatkeun di luhur, kami nyarankeun pikeun ngadopsi wearstrip nguatkeun pikeun nguatkeun dukungan sabuk. Titik konci desain nyaéta ngadamel pendekatan ngagem kana posisi tengah sprocket.

Jarak Pangdeukeutna ti Wearstrip ka Sprockets Center

The-Closest-Jarak-ti-Wearstrip-to-Sprockets-Center

Diménsi B1 anu cocog, mangga tingal tabel di handap ieu.The wearstrips dipasang di lokasi 1 jeung B1 dipasang di lokasi 2. Pikeun pitch antara susunan cross gurat, mangga tingal Pitch.

Diagram dina ménu kénca.

Runtuyan B1
100 26 mm
200 13 mm
300 23 mm
400 5 mm

Wearstris Processing

Wearstrips biasana dijieun tina TEFLON, atawa UHMW, HDPE bahan plastik sanyawa.Aya rupa-rupa ukuran baku bisa dibeuli di pasar.wearstrips ieu bisa napel C bentukna baja sudut pigura conveyor ku las, atawa fastened kalawan screws langsung.Nalika instalasi, pastikeun pikeun cagar spasi cukup pikeun ékspansi termal jeung kontraksi bahan plastik anu disababkeun ku parobahan suhu.Kami ngarékoméndasikeun panjang bahan plastik anu katutupan dina wearstrips henteu tiasa langkung ti 1500mm.

Nalika suhu lingkungan operasi kirang ti 37 ° C, mangga ngadopsi metoda A. Lamun hawa leuwih luhur ti 37 ° C, mangga ngadopsi métode B. Pikeun operasi hadé tur mulus, mangga ngolah spacers dina duanana tungtung wearstrip kana. hiji segitiga invert saméméh instalasi.

Bahan Wearstrips

Bahan pikeun spacers of wearstrips nyaéta TEFLON, UHMW, sarta HDPE sacara umum.Éta diolah pikeun nyocogkeun pikeun sagala jinis lingkungan kerja.Mangga tingal tabél di handap.

Bahan UHMW / HDPE Actel
Garing baseuh Garing baseuh
Laju Puteran < 40M / mnt O O O O
> 40M / mnt O O O
Suhu Ambient < 70 °C O O O O
+ 70 °C X X O

Suhu rendah

Low-Suhu

Dina lingkungan suhu low, anu wearsstrips dijieunna tina bahan plastik, UHMW atawa HDPE, bakal cacad alatan parobahan fisik, ékspansi termal jeung kontraksi.Éta bakal mangaruhan efisiensi kerja conveyor.

Ku alatan éta, lamun rentang hawa béda antara suhu luhur jeung hawa low leuwih ti 25 ° C, perlu pikeun ngadopsi wearstrips kalawan parasut logam pikeun nyegah spacer pamisah off.

Suhu luhur

Sabuk conveyor modular HONGSEBLT cocog pikeun diterapkeun dina sadaya lingkungan suhu luhur, sapertos uap 95 ° C sareng cai panas 100 ° C submerged jsb. rojongan di lingkungan kalayan suhu luhur kami disebutkeun di luhur.Éta sabab bakal dilegakeun sareng deform sacara serius dina lingkungan suhu luhur;eta bakal ngaruksak conveyor nu.

Ngan lamun struktur jeung desain husus, sarta wearstrip diwatesan dina lagu biasa sanggeus ngitung jeung ngurangan ukuran ékspansi bisa nungkulan kasusah nu disababkeun ti lingkungan suhu luhur.Kami gaduh seueur pangalaman pikeun masihan anjeun pedaran téknik pikeun rujukan.Mangga kontak sareng departemén téknis HONGSEBLT sareng agénsi lokal kanggo inpormasi anu langkung lengkep.

bahan palastik bakal jadi lemes di lingkungan kalayan suhu luhur;beban kaleuwihan beurat bakal nambahan gesekan sarta ngahasilkeun beban kaleuleuwihan nu bisa ngaruksak sabuk jeung motor.Ku alatan éta, anjeun kudu ngurangan kakuatan sabuk nepi ka 40% kalawan tumbu stainless steel di lingkungan gawé nu suhu leuwih luhur ti 85 ° C.

Numutkeun pangalaman urang keur lila, laju transporting bakal slow di lingkungan suhu luhur.Kami ngarékoméndasikeun anjeun pikeun ngadopsi produk stainless steel kalayan permukaan lemes dina lingkungan baseuh atawa submerged, sarta eta kontak aréa teu bisa leuwih 20mm.Anjeun oge bisa ngadopsi stainless steel kalawan prosés permukaan TEFLON, éta alus dina ngurangan faktor gesekan.