Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Paper Roll Angkutan

Nalika pabrik corrugated na OEMs milih karya kalawan HONGSBELT, aranjeunna ningkatkeun produktivitas maranéhna, ngurangan waragad sarta ngaronjatkeun kaamanan worker.

HONGSBELT HS-1800E, kalawan lebar molded, dipaké pikeun angkutan kertas roll.Kontak sareng tim penjualan HONG pikeun kéngingkeun inpormasi anu langkung profésional.

Paper Roll Angkutan
Paper Roll Angkutan-2

waktos pos: Sep-13-2021