Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Logistik

  • Gudang jeung Distribusi

    Urang tiasa ningali produk HONGSBELT di ditu di dieu, kalebet gudang sareng distribusi.1500 rupa solusi bisa disadiakeun pikeun konsumén urang.Puseur gudang sareng distribusi nungtut sistem pangiriman bahan anu efisien, dipercaya anu tiasa ngadamel rupa-rupa ...
    Maca deui
  • Express & Logistik

    HS-2000A modular datar luhur ngarobah conveyor, bebas researched tur dikembangkeun ku HONGSBELT, nyaéta produk dipaténkeun Cina.Dirancang ku struktur sabuk modular sarta disetir ku sprocket, éta avoids nu disadvantage of skidding, bisa tetep t ...
    Maca deui
  • Bandara

    HONGSBELT sabuk palastik modular dipaké di bandara pikeun bagasi transporting.Equipped kalawan pangaweruh jeung kaahlian éta, Hong urang Beubeur diposisikan pikeun ngembangkeun solusi nu alamat tantangan greatest konsumén na.Sabuk Hong bakal janten supplier anu dipercaya pikeun alat transportasi ...
    Maca deui