Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Sabuk Flexing samping

  • 19.05mm sabuk pitch spiral conveyor sabuk kalawan ranté SS

    19.05mm sabuk pitch spiral conveyor sabuk kalawan ranté SS

    Fitur produk:

     

    HS-2200 Series Spiral Lempeng Chain Conveyors bisa ngahontal luhur atawa ka handap ngalegaan conveying dina spasi sahenteuna, sarta simpen kavling spasi, jadi minuhan tungtutan sistem gudang otomatis, lanté turun naek conveying kontinyu, gudang samentara, cooling hysteresis jsb ogé.

    ngadopsi desain langsing, beurat total diréduksi, tapi masih boga kapasitas beban badag, efisiensi beban moal kapangaruhan pikeun beurat lampu conveyor.Struktur anu disederhanakeun gampang dilumasi sareng dijaga.(Pikeun parameter desain patali, mangga konsultasi departemén layanan palanggan kami)

     

    Aplikasi:

    Inuman, kotak karton, gudang sareng penanganan bahan

  • 1inch sabuk pitch modular kurva sabuk pikeun cooling sarta garis katirisan

    1inch sabuk pitch modular kurva sabuk pikeun cooling sarta garis katirisan

    Fitur produk:

    1. Radius péngkolan minimum (di jero) nyaéta 1.7-2.2 kali lebar sabuk dina sadaya lebar sabuk anu tiasa.

    2. Gampang pikeun ngabersihan alatan ningkat design hygienic tina hinges

    3. Kurang rojongan strips alatan ngaronjat stabilitas gurat

    4. Vérsi permukaan melengkung nawarkeun tarikan radius kelas-ngarah

    HS-500A-N:

    Sisi flexing péngkolan sabuk

    Datar luhur kurva conveyor

    Stabil ngajalankeun pikeun speed gancang

    Populér pitch sabuk 1 inci

     

    Aplikasi:

    Cooling spiral conveyor, katirisan spiral conveyor, bakery, coklat, biskuit, jsb.

  • 31.75mm sabuk pitch plastik modular sabuk conveyor kalawan turnings samping flexing

    31.75mm sabuk pitch plastik modular sabuk conveyor kalawan turnings samping flexing

    Fitur produk:

    Radius péngkolan minimum (di jero) nyaéta 1.3-2.2 kali lebar sabuk dina sadaya lebar sabuk anu tiasa dianggo, 1.5- 2.5 kali lebar sabuk anu paling optimal.

    Tab maranéhanana nyaéta tungtung gurat lokasina di ujung handap sabuk jeung dipaké pikeun nyepetkeun eta tanpa interfering di wewengkon angkutan, ku kituna produk nu bisa ngaleuwihan lebar sabuk dina robah warna ka warna.

     

    Aplikasi:

    Modular kurva conveyor, bakery, pamrosésan dahareun

  • 45mm sabuk pitch samping flexing ngarobah conveyor sabuk modular

    45mm sabuk pitch samping flexing ngarobah conveyor sabuk modular

    Fitur produk:

    • Unik radius beungeut luhur pikeun kontak produk minimum

    • Tumbu stainless steel bertulang pikeun kakuatan luhur, speed atawa beban

    • permukaan husus - solusi sabuk hibrid

    • bagian maké ujung diganti

     

    Aplikasi:

    Roti, karton corrugated, conveyors péngkolan

  • 50.8mm sabuk pitch modular ngarobah conveyor sabuk

    50.8mm sabuk pitch modular ngarobah conveyor sabuk

    Fitur produk:

    Radius péngkolan minimum (di jero) nyaéta 1.1-2 kali lebar sabuk dina sadaya lebar sabuk anu tiasa dianggo, 1.3-2.2 kali lebar sabuk anu paling optimal.

    Wewengkon kabuka ageung pikeun niiskeun gancang atanapi katirisan.

    Solusi idéal pikeun conveyors spiral

     

    Aplikasi:

    Ngolah kadaharan daging, cooling spiral conveyor, katirisan spiral conveyors