Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Sabuk Plastik Modular

  • 5mm mun 19mm pitch Leutik sabuk palastik modular pikeun ujung péso conveying

    5mm mun 19mm pitch Leutik sabuk palastik modular pikeun ujung péso conveying

    Konstruksi modular, digabungkeun sareng bahan beurat anu langkung hampang sareng rékayasa ahli, ngajamin sabuk Sabuk Hong:

    Éta langkung gampang dipasang, ngalereskeun, ngabersihan sareng ngajaga

    Ningkatkeun throughput anjeun bari ngaminimalkeun downtime

    Nyadiakeun umur sabuk anu langkung panjang-nepi ka tilu kali langkung panjang dina sababaraha aplikasi

     

  • 27.2mm 38.1mm pitch sabuk modular populér kalayan solusi conveying variasina

    27.2mm 38.1mm pitch sabuk modular populér kalayan solusi conveying variasina

    Fitur produk:

    • Datang kalawan rupa-rupa bukaan kaasup rupa-bolong pikeun drainase cai sarta nyaring

    • Fitur tulangan baja ngawatesan manjang sabuk (sanaos dina cai panas)

    • ngarojong produk bertulang pikeun elevators beban tinggi

    • sabuk kuat sarta ngagem-tahan

    • Desain hinge katutup sarta lega ngaronjatkeun stabilitas produk

    • Edges ngamungkinkeun stabilitas dina aplikasi mindahkeun samping

     

    Aplikasi:

    Ngolah daging, sayur & Buah, ban, otomotif, cuci mobil sareng perawatan

  • 1inch sabuk palastik modular pikeun penanganan bahan processing dahareun

    1inch sabuk palastik modular pikeun penanganan bahan processing dahareun

    Fitur produk:

    • Ngurangan kokotor ngawangun nepi berkat surfaces timer beberesih béda

    • Kurang gesekan sareng kontak produk

    • Sadia dina rupa-rupa babandingan muka

    • Dampak-lalawanan bar on underside

    • basa Profiled pikeun mindahkeun produk lemes

    • kapasitas beban kerja High

     

    Aplikasi:

    Daging, seafood & pangolahan jangjangan, garis conveying karton corrugated, bandara, ban, inuman, tékstil, jsb

  • 2 inci pitch sabuk modular pikeun ngolah kadaharan ti laut daging

    2 inci pitch sabuk modular pikeun ngolah kadaharan ti laut daging

    Fitur produk:

    • kapasitas beban tensile High

    • conveyors Long mungkin

    • permukaan leumpang aman

    • pilihan bahan anti statik

    • produk kuat tur kandel ngarojong beban beurat tanpa pegatna

    • Idéal pikeun nanganan sagala sorts produk pangan sénsitip

    • hirup Long sarta waragad perawatan low

    • Taya nyirian dina produk tina beungeut sabuk

    • Sarua nyebarkeun wewengkon kabuka;buka sabudeureun hinge

    • Steel inti teu datang dina kontak jeung produk conveyed

    • kapasitas beban High

    • téhnologi sanyawa Dual ngamungkinkeun pikeun kombinasi bahan béda dina hiji sabuk conveyor

    • Jangkungna konstruksi Low = jero liang kirang diperlukeun

     

    Aplikasi:

    Industri pangan, daging, kadaharan ti laut, ngolah jangjangan, buah jeung sayur, detektor logam, sterilization

  • 57.15mm 63.5mm pitch badag sabuk modular kalawan kapasitas loading beurat

    57.15mm 63.5mm pitch badag sabuk modular kalawan kapasitas loading beurat

    Fitur produk:

    • Ngidinan beban luhur sarta panjang conveyor panjang

    • zona maké gedé nyadiakeun umur panjang

    • téhnologi Selapkeun pikeun inserts tahan maké jeung EC

    • Ergonomic "profil low" permukaan cengkraman

    • Gampang pikeun ngabersihan

    • Dursasana sprocket hadé tur kirang maké

    • Palaksanaan dina sagala rupa bahan

     

    Aplikasi:

    Otomotif, manufaktur mobil, nyeuseuh sareng perawatan mobil, assembling mobil, karton corrugated

  • 19.05mm sabuk pitch spiral conveyor sabuk kalawan ranté SS

    19.05mm sabuk pitch spiral conveyor sabuk kalawan ranté SS

    Fitur produk:

     

    HS-2200 Series Spiral Lempeng Chain Conveyors bisa ngahontal luhur atawa ka handap ngalegaan conveying dina spasi sahenteuna, sarta simpen kavling spasi, jadi minuhan tungtutan sistem gudang otomatis, lanté turun naek conveying kontinyu, gudang samentara, cooling hysteresis jsb ogé.

    ngadopsi desain langsing, beurat total diréduksi, tapi masih boga kapasitas beban badag, efisiensi beban moal kapangaruhan pikeun beurat lampu conveyor.Struktur anu disederhanakeun gampang dilumasi sareng dijaga.(Pikeun parameter desain patali, mangga konsultasi departemén layanan palanggan kami)

     

    Aplikasi:

    Inuman, kotak karton, gudang sareng penanganan bahan

  • 1inch sabuk pitch modular kurva sabuk pikeun cooling sarta garis katirisan

    1inch sabuk pitch modular kurva sabuk pikeun cooling sarta garis katirisan

    Fitur produk:

    1. Radius péngkolan minimum (di jero) nyaéta 1.7-2.2 kali lebar sabuk dina sadaya lebar sabuk anu tiasa.

    2. Gampang pikeun ngabersihan alatan ningkat design hygienic tina hinges

    3. Kurang rojongan strips alatan ngaronjat stabilitas gurat

    4. Vérsi permukaan melengkung nawarkeun tarikan radius kelas-ngarah

    HS-500A-N:

    Sisi flexing péngkolan sabuk

    Datar luhur kurva conveyor

    Stabil ngajalankeun pikeun speed gancang

    Populér pitch sabuk 1 inci

     

    Aplikasi:

    Cooling spiral conveyor, katirisan spiral conveyor, bakery, coklat, biskuit, jsb.

  • 31.75mm sabuk pitch plastik modular sabuk conveyor kalawan turnings samping flexing

    31.75mm sabuk pitch plastik modular sabuk conveyor kalawan turnings samping flexing

    Fitur produk:

    Radius péngkolan minimum (di jero) nyaéta 1.3-2.2 kali lebar sabuk dina sadaya lebar sabuk anu tiasa dianggo, 1.5- 2.5 kali lebar sabuk anu paling optimal.

    Tab maranéhanana nyaéta tungtung gurat lokasina di ujung handap sabuk jeung dipaké pikeun nyepetkeun eta tanpa interfering di wewengkon angkutan, ku kituna produk nu bisa ngaleuwihan lebar sabuk dina robah warna ka warna.

     

    Aplikasi:

    Modular kurva conveyor, bakery, pamrosésan dahareun

  • 45mm sabuk pitch samping flexing ngarobah conveyor sabuk modular

    45mm sabuk pitch samping flexing ngarobah conveyor sabuk modular

    Fitur produk:

    • Unik radius beungeut luhur pikeun kontak produk minimum

    • Tumbu stainless steel bertulang pikeun kakuatan luhur, speed atawa beban

    • permukaan husus - solusi sabuk hibrid

    • bagian maké ujung diganti

     

    Aplikasi:

    Roti, karton corrugated, conveyors péngkolan

  • 50.8mm sabuk pitch modular ngarobah conveyor sabuk

    50.8mm sabuk pitch modular ngarobah conveyor sabuk

    Fitur produk:

    Radius péngkolan minimum (di jero) nyaéta 1.1-2 kali lebar sabuk dina sadaya lebar sabuk anu tiasa dianggo, 1.3-2.2 kali lebar sabuk anu paling optimal.

    Wewengkon kabuka ageung pikeun niiskeun gancang atanapi katirisan.

    Solusi idéal pikeun conveyors spiral

     

    Aplikasi:

    Ngolah kadaharan daging, cooling spiral conveyor, katirisan spiral conveyors

  • HS-2000A datar luhur péngkolan sabuk modular kalawan minimum radius jero 600mm

    HS-2000A datar luhur péngkolan sabuk modular kalawan minimum radius jero 600mm

    Fitur produk:

    • Maneuh radius jero minimum 600mm, sabuk rentang rubak ti 200mm mun 1800mm

    • Desain bearing samping ngajadikeun sabuk ngajalankeun pisan mulus

    • speed Max bisa ngahontal 120m / mnt

    • Beurat-tugas loading, Noise low

    • pangropéa Gampang jeung struktur kuat

     

    Aplikasi:

    Cocog jeung unggal industri béda lamun curving diperlukeun.Husus dina percetakan, logistik, gudang, e-commerce, bandara, ban, inuman, bungkusan, jsb.

  • HS-8000A-RC sabuk kurva modular nol kontak pikeun logistik kalayan jalan gancang sareng stabil

    HS-8000A-RC sabuk kurva modular nol kontak pikeun logistik kalayan jalan gancang sareng stabil

    Fitur produk:

    HS-8000A-RC Datar Top Radius Modular Conveyor Beubeur HS-8000 Datar Top Radius Modular Conveyor Beubeur mangrupikeun produk anyar anu dirancang pikeun industri logistik ku HONG'S BELT.Radius péngkolan jero minimum nyaéta 1000mm anu henteu bakal robih upami lebar sabukna robah. Kalayan radius péngkolan jero minimum 1000mm, lebar sabuk tiasa 100mm, 200mm, 300mm, 400mm, 500mm dugi ka lebar sabuk panggedéna 1600mm.

    Nyetir Mode of HS-8000A-RC Pikeun ngarobah conveyors dipasang kalawan PVC conveyor beubeur tradisional, sabuk kasebut dibereskeun jeung bagian bearing teu stabil, jadi waktu angkat eta pisan pondok tur struktur mesin conveying badag;Dina waktos anu sami, sabukna didorong ku roller anu mulus, janten gampang dieunakeun, anu nyababkeun gaya tegangan lemah sareng biasana mangaruhan produksi.HS-8000 Radius Modular Conveyor Beubeur dirancang kalayan struktur modul, sarta didorong ku sprockets, nu ngajawab dieunakeun tina sabuk sarta mastikeun sabuk dina kaayaan paling stabil dina operasi.

     

    Aplikasi:

    Logistik sareng ekspres, gudang sareng penanganan bahan

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2