Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Conto itungan

Conveyor Horizontal

Dina pabrik settling daging, hawa ambient ieu dikawasa dina 21 ° C, sarta diadopsi HS-100 pikeun garis settling daging.Beurat rata-rata daging nyaéta 60kg/M2.Lebar sabuk nyaéta 600mm, sareng total panjang conveyor nyaéta 30M dina desain horizontal.Laju operasi sabuk conveyor nyaéta 18M / mnt dina kalembaban sareng lingkungan anu tiis.conveyor dimimitian dina unloading tur euweuh accumulating kaayaan.Ieu adopts sprockets kalawan 8 huntu di 192mm diaméterna, sarta 38mm x 38mm stainless steel drive aci.Rumus itungan relevan nyaéta kieu.

Itungan tegangan Téori Unit - TB

FORMULA:

TB =〔 ( WP + 2 WB ) × FBW + Wf 〕× L + ( WP × H )
TB =〔 ( 60 + ( 2 × 8,6 ) × 0,12 〕 × 30 = 278 ( kg / M )
Kusabab éta sanés panyaluran tumpukan, Wf tiasa dipaliré.

Itungan Unit total tegangan - TW

FORMULA:

TW = TB × FA
TW = 278 × 1,0 = 278 ( Kg / M )

Itungan tegangan allowable Unit - TA

FORMULA: TA = BS × FS × FT
TA = 1445 × 1,0 × 0,95 = 1372,75 ( Kg / M )
Kusabab nilai TA leuwih badag batan TW, Ku alatan éta, pikeun ngadopsi jeung HS-100 nyaeta Pilihan ditangtoskeun.

Mangga tingal Sprocket spacing of HS-100 dina Drive Sprockets Bab;jarak sprocket maksimum kira 140mm pikeun desain ieu.Duanana drive / Idler tungtung conveyor kudu ditempatkeun kalawan 3 sprockets.

  1. Babandingan deflection tina drive aci - DS

FORMULA: SL = ( TW + SW ) × BW
SL = ( 278 + 11,48 ) × 0,6 = 173,7 ( Kg )
Dibandingkeun jeung Faktor torsi maksimum dina Unit Pamilihan aci, urang terang yén pamakéan 38mm × 38mm aci pasagi téh aman tur Pilihan ditangtoskeun.
FORMULA: DS = 5 × 10-4 × ( SL x SB3 / E x I )
DS = 5 × 10-4 × [ (173,7 × 7003 ) / ( 19700 × 174817 ) ] = 0,0086
Lamun hasil itungan leuwih leutik batan nilai standar nu didaptarkeun dina Méja Defleksi;nganut dua arah bola cukup pikeun sistem.
  1. Itungan torsi aci - TS

FORMULA:

TS = TW × BW × R
TS = 10675 ( kg - mm )
Di ngabandingkeun jeung Faktor torsi maksimum dina Unit Pamilihan aci, urang terang yén pamakéan 50mm × 50mm aci pasagi téh aman tur Pilihan ditangtoskeun.
  1. Itungan Horsepower - HP

FORMULA:

HP = 2,2 × 10-4 × [ ( TS × V ) / R ]
HP = 2,2 × 10-4 × [ ( 10675 × 10 ) / 66,5 ] = 0,32 ( HP )
Sacara umum, énergi mékanis péngkolan conveyor tiasa leungit 11% nalika operasi.
MHP = [ 0,32 / (100 - 11 ) ]× 100 = 0,35 ( HP )
Ngadopsi motor drive 1/2HP mangrupikeun pilihan anu leres.

Kami daptar conto praktis dina bab ieu pikeun rujukan anjeun, sareng pituduh anjeun pikeun ngitung pikeun nguji sareng pariksa hasil itungan.

Center disetir Conveyor

The akumulasi conveyor mindeng dilarapkeun dina industri inuman.Desain conveyor nyaeta 2M dina rubak jeung 6M dina total panjang pigura.Laju operasi conveyor aya dina 20M / mnt;dimimitian dina kaayaan produk accumulating on sabuk tur beroperasi dina 30 ℃ lingkungan garing.Beubeur beban nyaéta 80Kg / m2 sareng produk anu ngangkut nyaéta kaléng aluminium sareng inuman di jero.The wearstrips dijieunna tina bahan UHMW, sarta diadopsi Series 100BIP, sprocket stainless steel kalawan 10 huntu, sarta stainless steel drive / idler aci dina ukuran 50mm x 50mm.Rumus itungan relevan nyaéta kieu.

  1. Accumulating conveyance - Wf

FORMULA:

Wf = WP × FBP × PP

Wf = 80 × 0,4 × 1 = 32 ( Kg / M )

  1. Itungan tegangan Téori Unit - TB

FORMULA:

TB =〔 ( WP + 2 WB ) × FBW + Wf 〕× L + ( WP × H )

TB =〔 ( 100 + ( 2 × 8,6 ) × 0,12 + 32 〕 × 6 + 0 = 276,4 ( kg / M )

  1. Itungan Unit total tegangan- TW

FORMULA:

TW = TB × FA

TW = 276,4 × 1,6 = 442 ( Kg / M )

TWS = 2 TW = 884 Kg / M

TWS pikeun éta puseur drive
  1. Itungan tegangan allowable Unit - TA

FORMULA:

TA = BS × FS × FT

TA = 1445 × 1,0 × 0,95 = 1372 ( Kg / M )

Kusabab nilai TA leuwih badag batan TW, Ku alatan éta, pikeun ngadopsi jeung HS-100 nyaeta Pilihan ditangtoskeun.
  1. Mangga tingal Sprocket spacing of HS-100 dina Drive Sprockets Bab;jarak sprocket maksimum kira-kira 120mm pikeun desain ieu.

  2. Babandingan deflection tina drive aci - DS

FORMULA:

SL = ( TW + SW ) × BW

SL = ( 884 + 19,87 ) × 2 = 1807 ( Kg )

DS = 5 × 10-4 [ ( SL × SB3 ) / ( E × I ) ]

DS = 5 × 10-4 × [ ( 1791 × 21003 ) / ( 19700 × 1352750 )] = 0,3 mm

Lamun hasil itungan leuwih leutik batan nilai standar nu didaptarkeun dina Méja Defleksi;nganut dua arah bola cukup pikeun sistem.
  1. Itungan torsi aci - TS

FORMULA:

TS = TWS × BW × R

TS = 884 × 2 × 97 = 171496 ( kg - mm )

Di ngabandingkeun jeung Faktor torsi maksimum dina Unit Pamilihan aci, urang terang yén pamakéan 50mm × 50mm aci pasagi téh aman tur Pilihan ditangtoskeun.
  1. Itungan Horsepower - HP

FORMULA:

HP = 2,2 × 10-4 [ ( TS × V ) / R ]

HP =2,2 ×10-4 × [ ( 171496 × 4 ) / 82 ] = 1,84 ( HP )

Sacara umum, énergi mékanis péngkolan conveyor bisa leungit 25% salila operasi.
MHP = [ 1,84 / ( 100 - 25 ) ] × 100 = 2,45 ( HP )
Ngadopsi motor drive 3HP mangrupikeun pilihan anu pas.

Conveyor condong

Sistem conveyor condong nunjukkeun dina gambar di luhur dirancang pikeun ngumbah sayuran.Jangkungna nangtung nyaéta 4M, total panjang conveyor nyaéta 10M, sareng lebar sabuk nyaéta 900mm.Éta beroperasi dina lingkungan kalembaban kalayan laju 20M / mnt pikeun ngangkut kacang polong dina 60Kg / M2.The wearstrips dijieunna tina bahan UHMW, sarta sabuk conveyor nyaeta HS-200B kalawan 50mm (H) penerbangan jeung 60mm (H) penjaga samping.Sistim dimimitian dina kaayaan tanpa mawa produk, sarta tetep operasi sahenteuna 7.5hours.Ogé ngadopsi jeung sprockets kalawan 12 huntu jeung stainless steel 38mm x 38mm drive / aci idler.Rumus itungan relevan nyaéta kieu.

  1. Itungan tegangan Téori Unit - TB

FORMULA:

TB =〔( WP + 2WB ) × FBW + Wf 〕× L + ( WP × H )
TB =〔( 60 + ( 2 × 4,4 ) × 0,12 + 0 ) 〕 × 10 + ( 60 × 4 ) = 322,6 ( kg / M )
Kusabab éta lain angkot numpuk,Wf bisa dipaliré.
  1. Itungan Unit total tegangan - TW

FORMULA:

TW = TB × FA
TW = 322,6 × 1,6 = 516,2 ( Kg / M )
  1. Itungan tegangan allowable Unit - TA

FORMULA:

TA = BS × FS × FT
TA = 980 × 1,0 × 0,95 = 931
Kusabab nilai TA leuwih badag batan TW;kituna, ngadopsi HS-200BFP sabuk conveyor mangrupakeun Pilihan aman tur ditangtoskeun.
  1. Mangga tingal Sprocket spacing of HS-200 dina Drive Sprockets Bab;jarak sprocket maksimum kira 85mm pikeun desain ieu.
  2. Babandingan deflection tina drive aci - DS

FORMULA:

SL = ( TW + SW ) × BW
SL = ( 516,2 + 11,48 ) × 0,9 = 475 Kg

FORMULA:

DS = 5 × 10-4 × [ ( SL x SB3 ) / ( E x I ) ]
DS = 5 × 10-4 × [ ( 475 × 10003 ) / ( 19700 × 174817 )] = 0,069 mm
Lamun hasil itungan leuwih leutik batan nilai standar nu didaptarkeun dina Méja Defleksi;nganut dua arah bola cukup pikeun sistem.
  1. Itungan torsi aci - TS

FORMULA:

TS = TW × BW × R
TS = 322,6 × 0,9 × 49 = 14227 ( kg - mm )
Dibandingkeun jeung Faktor torsi maksimum dina Unit Pamilihan aci, urang terang yén pamakéan 38mm × 38mm aci pasagi téh aman tur Pilihan ditangtoskeun.
  1. Itungan Horsepower - HP

FORMULA:

HP = 2,2 × 10-4 × [ ( TS × V ) / R ]
HP = 2,2 × 10-4 × [ ( 14227 × 20 ) / 49 ] = 1,28 ( HP )
Sacara umum, énergi mékanis péngkolan conveyor tiasa leungit 20% salami operasi.
MHP = [ 1,28 / ( 100 - 20 ) ] × 100 = 1,6 ( HP )
Ngadopsi motor drive 2HP mangrupikeun pilihan anu leres.

Ngaktipkeun Conveyor

Hiji sistem conveyor péngkolan dina gambar di luhur nyaéta 90 derajat péngkolan conveyor.The wearstrips di jalan balik sarta cara mawa duanana dijieunna tina bahan HDPE.Lebar sabuk conveyor nyaéta 500mm;eta adopts HS-500B sabuk na sprockets with24 huntu.Panjang bagian jalan lempeng nyaéta 2M dina tungtung idler sareng 2M dina tungtung drive.Radius jerona nyaéta 1200mm.Faktor gesekan tina wearstrips sareng sabuk nyaéta 0,15.Obyék transporting nyaéta kotak karton dina 60Kg / M2.Laju operasi conveyor nyaéta 4M / mnt, sareng beroperasi dina lingkungan garing.Itungan anu aya hubunganana nyaéta kieu.

  1. Itungan Unit total tegangan - TWS

FORMULA:

TWS = (TN)

Total tegangan bagian drive dina jalan mawa.
T0 = ​​0
T1 = WB + FBW × LR × WB
T1 = 5,9 + 0,35 × 2 × ( 5,9 ) = 10,1
FORMULA: TN = ( Ca × TN-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB
Tegangan bagian péngkolan dina jalan balik.Pikeun nilai Ca jeung Cb, mangga tingal Tabél Fc.
T2 = ( Ca × T2-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB
TN = ( Ca × T1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB
T2 = ( 1,27 × 10,1 ) + ( 0,15 × 0,35 × 1,7 ) × 5,9 = 13,35
FORMULA: TN = TN-1 + FBW × LR × WB
Tegangan tina bagian lempeng dina jalan balik.
T3 = T3-1 + FBW × LR × WB
T3 = T2 + FBW × LR × WB
T3 = 13,35 + 0,35 × 2 × 5,9 = 17,5
FORMULA: TN = TN-1 + FBW × LP × ( WB + WP )
T4 = T4-1 + FBW × LP × ( WB + WP )
T4 = T3 + FBW × LP × ( WB + WP )
T4 = 17,5 + 0,35 × 2 × ( 5,9 + 60 ) = 63,6
Tegangan tina bagian lempeng dina jalan mawa.
FORMULA: TN = ( Ca × TN-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )
Tegangan bagian péngkolan dina jalan balik.Pikeun nilai Ca jeung Cb, mangga tingal Tabél Fc.
T5 = ( Ca × T5-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )
T5 = ( Ca × T6 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )
T5 = ( 1,27 × 63,6 ) + ( 0,15 × 0,35 × 1,7 ) × ( 5,9 + 60 ) = 86,7
  1. Total tegangan sabuk TWS (T6)

FORMULA:

TWS = T6 = TN-1 + FBW × LP × ( WB + WP )

Total tegangan bagian lempeng dina jalan mawa.

T6 = T6-1 + FBW × LP × ( WB + WP )

T6 = T5 + FBW × LP × ( WB + WP )

T6 = 86,7 + 0,35 × 2 × ( 5,9 + 60 ) = 132,8 ( Kg / M )

  1. Itungan tegangan allowable Unit - TA

FORMULA:

TA = BS × FS × FT

TA = 2118 × 1,0 × 0,95 = 2012 ( Kg / M )

Kusabab nilai TA leuwih badag batan TW;kituna, nganut Series 500B conveyor sabuk mangrupakeun Pilihan aman tur ditangtoskeun.

  1. Mangga tingal Sprocket spacing of HS-500 dina Drive Sprockets Bab;jarak sprocket maksimum kira 145mm.

  2. Babandingan deflection tina drive aci - DS

FORMULA:

SL = ( TWS + SW ) ×BW

SL = ( 132,8 + 11,48 ) × 0,5 = 72,14 ( Kg )

FORMULA:

DS = 5 × 10-4 × [ ( SL × SB3 ) / ( E × I ) ]
DS = 5 × 10-4 × [ ( 72,14 × 6003 ) / ( 19700 × 174817 ) ] = 0,002 ( mm )
Lamun hasil itungan leuwih leutik batan nilai standar nu didaptarkeun dina Méja Defleksi;nganut dua arah bola cukup pikeun sistem.
  1. Itungan torsi aci - TS

FORMULA:

TS = TWS × BW × R

TS = 132,8 × 0,5 × 92,5 = 6142 ( kg - mm )
Di ngabandingkeun jeung Faktor torsi maksimum dina Unit Pamilihan aci, urang terang yén pamakéan 50mm × 50mm aci pasagi téh aman tur Pilihan ditangtoskeun.
  1. Itungan Horsepower - HP

FORMULA:

HP = 2,2 × 10-4 × [ ( TS × V / R ) ]

HP = 2,2 × 10-4 × [ ( 6142 × 4 ) / 95 ] = 0,057 ( HP )
Sacara umum, énergi mékanis péngkolan conveyor tiasa leungit 30% nalika operasi.
MHP = [ 0,057 / ( 100 - 30 ) ] × 100 = 0,08 ( HP )
Ngadopsi motor drive 1/4HP mangrupikeun pilihan anu leres.

Conveyor péngkolan serial

Serial-Ngaktipkeun-Conveyor

Sistem conveyor péngkolan serial diwangun ku dua 90 conveyors gelar kalawan arah sabalikna.The wearsstrips di jalan balik sarta cara mawa duanana dijieunna tina bahan HDPE.Lebar sabuk conveyor nyaéta 300mm;eta adopts HS-300B sabuk na sprockets with12 huntu.Panjang bagian jalan lempeng nyaéta 2M dina tungtung idler, 600mm di daérah gabungan, sareng 2M dina tungtung drive.Radius jerona nyaéta 750mm.Faktor gesekan tina wearstrips sareng sabuk nyaéta 0,15.Objék anu ngangkut nyaéta kotak plastik kalayan beurat 40Kg/M2.Laju operasi conveyor nyaéta 5M / mnt, sareng beroperasi dina lingkungan garing.Itungan anu aya hubunganana nyaéta kieu.

  1. Itungan Unit total tegangan - TWS

FORMULA:

TWS = (TN)

T0 = ​​0
Total tegangan bagian drive dina jalan mawa.

T1 = WB + FBW × LR × WB

T1 = 5,9 + 0,35 × 2 × 5,9 = 10,1

FORMULA:

TN = ( Ca × TN-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB
Tegangan bagian péngkolan dina jalan balik.Pikeun nilai Ca jeung Cb, mangga tingal Tabél Fc.
T2 = ( Ca × T2-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB
T2 = ( Ca × T1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB
T2 = ( 1,27 × 10,1 ) + ( 0,15 × 0,35 × 1,05 ) × 5,9 = 13,15

FORMULA:

TN = TN-1 + FBW × LR × WB
Tegangan tina bagian lempeng dina jalan balik.

T3 = T3-1 + FBW × LR × WB

T3 = T2 + FBW × LR × WB

T3 = 13,15 + ( 0,35 × 0,6 × 5,9 ) = 14,3

FORMULA:

TN = ( Ca × TN-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB

Tegangan bagian péngkolan dina jalan balik.Pikeun nilai Ca jeung Cb, mangga tingal Tabél Fc.

T4 = ( Ca × T4-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB

TN = ( Ca × T3 ) + ( Cb × FBW × RO ) × WB

T4 = ( 1,27 × 14,3 ) + ( 0,15 × 0,35 × 1,05 ) × 5,9 = 18,49

FORMULA:

TN = TN-1 + FBW × LR × WB

Tegangan tina bagian lempeng dina jalan balik.

T5 = T5-1 + FBW × LR × WB

T5 = T4 + FBW × LR × WB

T5 = 18,49 + ( 0,35 × 2 × 5,9 ) = 22,6

FORMULA:

TN = TN-1 + FBW × LP × ( WB + WP )
Tegangan tina bagian lempeng dina jalan mawa.
T6 = T6-1 + FBW × LP × ( WB + WP )
T6 = T5 + FBW × LP × ( WB + WP )
T6 = 22,6 + [ ( 0,35 × 2 × ( 5,9 + 40 )] = 54,7

FORMULA:

TN = ( Ca × TN-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )

Tegangan bagian péngkolan dina jalan mawa.Pikeun nilai Ca jeung Cb, mangga tingal Tabél Fc

T7 = ( Ca × T7-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )

T7 = ( Ca × T6 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )

T7 = ( 1,27 × 54,7 ) + ( 0,15 × 0,35 × 1,05 ) × ( 40 + 5,9 ) = 72

FORMULA:

TN = TN-1 + FBW × LP × ( WB + WP )

Tegangan tina bagian lempeng dina jalan mawa.

T8 = T8-1 + FBW × LP × ( WB + WP )

TN = T7 + FBW × LP × ( WB + WP )

T8 = 72 + [ ( 0,35 × 0,5 × ( 40 + 5,9 ) ] = 80

FORMULA:

TN = ( Ca × TN-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )

Tegangan bagian péngkolan dina jalan mawa.Pikeun nilai Ca jeung Cb, mangga tingal Tabél Fc

T9 = ( Ca × T9-1 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )

T9 = ( Ca × T8 ) + ( Cb × FBW × RO ) × ( WB + WP )

T9 = ( 1,27 × 80 ) + ( 0,15 × 0,35 × 1,05 ) × ( 40 + 5,9 ) =104
  1. Total tegangan sabuk TWS (T6)

FORMULA:

TWS = T10

Total tegangan bagian lempeng dina jalan mawa.

TN = TN-1 + FBW × LP × ( WB + WP )

T10 = T10-1 + FBW × LP × ( WB + WP )

T10 = 104 + 0,35 × 2 × ( 5,9 + 40 ) = 136,13 ( Kg / M )

  1. Itungan tegangan allowable Unit - TA

FORMULA:

TA = BS × FS × FT

TA = 2118 × 1,0 × 0,95 = 2012 ( Kg / M )
Kusabab nilai TA leuwih badag batan TW;kituna, nganut Series 300B conveyor sabuk mangrupakeun Pilihan aman tur ditangtoskeun.
  1. Mangga tingal Sprocket spacing dina Drive Sprockets Bab;jarak sprocket maksimum kira 145mm.

  2. Babandingan deflection tina drive aci - DS

FORMULA:

SL = ( TWS + SW ) × BW

SL = ( 136,13 + 11,48 ) × 0,3 = 44,28 ( Kg )

FORMULA:

DS = 5 × 10-4 × [ ( SL × SB3 ) / ( E x I ) ]
DS = 5 × 10-4 ×[ ( 44,28 × 4003 ) / ( 19700 × 174817 ) = 0,000001 ( mm )
Lamun hasil itungan leuwih leutik batan nilai standar nu didaptarkeun dina Méja Defleksi;nganut dua arah bola cukup pikeun sistem.
  1. Itungan torsi aci - Ts

FORMULA:

TS = TWS × BW × R

TS = 136,3 × 0,3 × 92,5 = 3782,3 ( kg - mm )
Dibandingkeun jeung Faktor torsi maksimum dina Unit Pamilihan aci, urang terang yén pamakéan 38mm × 38mm aci pasagi téh aman tur Pilihan ditangtoskeun.
  1. Calc, ulat, io, n tina horsepower - HP

FORMULA:

HP = 2,2 × 10-4 × [ ( TS × V ) / R ]

HP = 2,2 × 10-4 × [ ( 3782,3 × 5 ) / 92,5 ] = 0,045 ( HP )
Sacara umum, énergi mékanis tina conveyor drive tengah tiasa leungit sakitar 30% salami operasi.
MHP = [ 0,045 / ( 100 - 30 ) ] × 100 = 0,06 ( HP )
Ngadopsi motor drive 1/4HP mangrupikeun pilihan anu leres.

Spiral Conveyor

Gambar nunjukkeun di luhur mangrupikeun conto sistem conveyor spiral kalayan tilu lapisan.The wearstrips tina jalan mawa jeung balik jalan dijieunna tina bahan HDPE.Lebar sabuk total nyaéta 500mm sareng ngadopsi HS-300B-HD sareng sprockets sareng 8 huntu.Panjang bagian mawa lempeng dina drive sareng tungtung idler masing-masing 1 méter.Radius péngkolan jerona nyaéta 1.5M, sareng barang-barang anu ngangkut nyaéta kotak surat dina 50Kg/M2.Laju operasi conveyor nyaéta 25M / mnt, condong kana jangkungna 4M sareng beroperasi dina lingkungan garing.Itungan anu aya hubunganana nyaéta kieu.

  1. Itungan Unit total tegangan - TWS

FORMULA:

TW = TB × FA

TWS = 958,7 × 1,6 = 1533,9 ( Kg / M )

FORMULA:

TB = [ 2 × R0 × M + ( L1 + L2 ) ] ( WP + 2 WB ) × FBW + ( WP × H )

TB = [ 2 × 3,1416 × 2 × 3 + ( 1 + 1 ) ] ( 50 + 2 × 5,9 ) × 0,35 + ( 50 × 2 )
TB = 958,7 ( Kg / M )
  1. Itungan tegangan allowable Unit - TA

FORMULA:

TA = BS × FS × FT
TA = 2118 × 1,0 × 0,95 = 2012 ( Kg / M )
Kusabab nilai TA leuwih badag batan TW;kituna, ngadopsi Series 300B-HD sabuk mangrupakeun Pilihan aman tur ditangtoskeun.
  1. Mangga tingal Sprocket spacing of HS-300 dina Drive Sprockets Bab;jarak sprocket maksimum kira 145mm.
  2. Babandingan deflection tina drive aci - DS

FORMULA:

SL = ( TWS + SW ) × BW
SL = ( 1533,9 + 11,48 ) × 0,5 = 772,7 ( Kg )

FORMULA:

DS = 5 × 10-4 ×[ ( SL × SB3 ) / ( E × I ) ]
DS = 5 × 10-4 ×[ ( 772,7 × 6003 ) / ( 19700 × 174817 ) ] = 0,024 ( mm )
  1. Lamun hasil itungan leuwih leutik batan nilai standar nu didaptarkeun dina Méja Defleksi;nganut dua arah bola cukup pikeun sistem.
  2. Itungan torsi aci - TS

FORMULA:

TS = TWS × BW × R
TS = 1533,9 × 0,5 × 92,5 = 70942,8 ( kg - mm )
Dibandingkeun jeung Faktor torsi maksimum dina Unit Pamilihan aci, urang terang yén pamakéan 38mm × 38mm aci pasagi téh aman tur Pilihan ditangtoskeun.
  1. Itungan horsepower - HP

FORMULA:

HP = 2,2 × 10-4 × [ ( TS × V ) / R ]
HP = 2,2 × 10-4 × [ ( 70942,8 × 4 ) / 60 = 1,04 ( HP )
Sacara umum, énergi mékanis tina conveyor drive tengah tiasa leungit sakitar 40% salami operasi.
MHP = [ 1,04 / ( 100 - 40 ) ] × 100 = 1,73 ( HP )
Ngadopsi motor drive 2HP mangrupikeun pilihan anu leres.