Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Sajarah Pangwangunan

  • Huanan Xinhai dirobih janten perusahaan terbatas saham gabungan, sareng lembaga investasi ekuitas anu terkenal diondang gabung, sareng jumlahna aya 309 juta yuan dina investasi ekuitas.Ngandelkeun investasi modal ieu, perusahaan langkung kuat, ngabentuk aliansi anu kuat, ngabagi sumber daya, sareng docking strategis.
  • Dileler judul "Key Logistics Enterprise di Shenzhen" ku Biro Transportasi Kota Shenzhen.Éta nandaan yén perusahaan parantos ngahontal tingkat maju perusahaan logistik terpadu modern dina hal strategi pangembangan, konsép jasa bisnis, sistem manajemen, mode operasi, sareng tingkat inpormasi, sareng parantos maénkeun peran demonstrasi anu positif dina industri.
  • Basis produksi Chaozhou réngsé sareng dianggo, ngabentuk pola tilu pangkalan produksi domestik sareng markas Shenzhen salaku pusat R&D;jeung "Joint Téknik Laboratorium" diadegkeun kalawan integrasi Universitas Southern of Élmu sarta Téknologi pikeun diajar ngembangkeun bahan anyar pikeun alat logistik, Standar industri jeung ranté industri anu aktip contributing.
  • Cina Adat istiadat kandaraan inspeksi kaamanan Sistim conveyor of Hong Kong-Zhuhai-Macao Sasak ieu hasil dipasang dina site.The tata, ngarancang, nguji, ngahasilkeun sarta masang dina situs proyek geus lumangsung salila 3 taun, nu nyumbang kana kamakmuran nagara. kalawan HONGSBELT pinuh usaha !
  • HONGSBELT meunang judul Supplier Alus tur Partnership Strategis of NUCTECH sarta diondang pikeun ilubiung dina forum gawé babarengan 20 taun NUCTECH'S.
  • basis produksi pinuh-milik Dongguan urang (Ican Precision) diadegkeun, investasi leuwih dina alat produksi calakan, ngaronjatkeun efisiensi, dilegakeun kapasitas produksi, sarta pinuh ngagancangkeun layanan palanggan.
  • HONGSBELT dihargaan ku sertipikat Perusahaan High-tech Nasional.Ti saprak éta, babak anyar inovasi sareng pamekaran diangkat di jero HONGSBELT.Dina taun anu sarua, HONGSBELT réngsé pangwangunan sistem conveyor otomotif beurat-tugas pikeun pamariksaan kaamanan tina Xinjiang jalan pamariksaan, nyirian pujian luhur produk beurat-tugas ti NUCTECH, sarta nyieun kontribusi aktip pikeun lalampahan aman masarakat.
  • Pikeun aktip ngaréspon kana "strategi maju Wétan", HONGSBELT kantor pusatna di Li Lang Software Park di Longgang.Dina taun anu sarua, kalayan datangna Wapres Sun Shangmin ti NUCTECH, HONGSBELT ngadegkeun jalur ngembangkeun inti na-model produksi MRC jeung konsép manajemén desain, comprehensively ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung gancang ngabales kamampuhan layanan konsumén '.
  • HONGSBLET nampi langkung ti 30 sertipikat patén modél utiliti sareng nampi kualifikasi téknis pihak katilu pikeun produk logistik.Dina taun anu sarua, produk anyar ieu hasil dimekarkeun: roller universal ngarobah sistem conveyor jeung patén relevan.HONSGBELT nandatanganan perjanjian kerjasama strategis sareng NUCTECH.
  • HONSGBELT nandatanganan perjanjian kerjasama strategis sareng Safari Belting Systems, Inc (Ti Amérika) pikeun pinuh asup ka pasar Amérika kalayan sistem conveyor anu cerdas.
  • FDA disatujuan pikeun belts conveyor modular.HONGSBELT ngembangkeun hiji robot pinuh otomatis stacking Sistim conveying sorangan.Dina taun anu sarua, sistem conveying otomatis padet anyar pikeun gudang tilu diménsi dijieun ku HONGSBELT, nu strengthened bagian logistik perusahaan 'dina ranté suplai.Dina taun anu sarua, HONSGBELT nandatanganan perjanjian gawé babarengan strategis jeung Maxbelt Janusz Rak (Ti Polandia) pikeun pinuh asup pasar Éropa kalawan sistem conveyor calakan.Basis produksi Shenzhen Pinghu parantos dianggo.
  • HONGSBELT lulus ISO9001-2011.Kalawan leuwih ti 50 agén sakuliah dunya, HONGSBELT ngadegkeun strategi ngembangkeun global saperti kieu: Cina, India, Indonesia, Koréa Kidul, Thailand jeung Vietnam salaku puseur Asia (dumasar kana Cina), Polandia jeung Inggris salaku puseur Éropa, Amérika salaku puseur Amérika Kalér , Chili, Argentina, Brazil salaku puseur Amérika Kidul, Mesir jeung Maroko salaku puseur Afrika Kalér, Afrika Kidul salaku puseur Afrika Kidul, Nigeria salaku puseur Afrika Kulon, Australia jeung Selandia Anyar salaku puseur Oséania, pikeun ngahontal misi urang: "Conveying, ngalir dunya ka hareup."
  • HONGSBELT hasil ngembangkeun sistem conveyor asihan calakan modular pikeun asup kana widang kecerdasan logistik.
  • Nyetel alat-alat precision departemén R&D, ngawanohkeun bakat dina rarancang alat jeung téhnologi, muka dunya anyar dina panalungtikan sarta manufaktur alat.
  • HONGSBELT modul solusi pinter geus akumulasi ka 600.
  • HONGSBELT ngadegkeun molding jeung suntik departemén, diwanohkeun variétas pakakas canggih.
  • HONGSBELT diadegkeun di Shenzhen, kalayan merek sorangan -- HONGSBELT.Urang rancang belts conveyor pinter terpadu kalayan preciseness sarta elemen artistik sarta nyieun konsep anyar sistem conveying pinter modular.Dina taun anu sarua, International Trading Department (ITD) diadegkeun, nunjukkeun HONGSBELT hambalan kana dunya.
  • Bapak Hong Jianrong, pangadeg HONGSBELT, kalawan pamahaman profound sarta konsép canggih pikeun industri automation, ngaliwatan lima taun panalungtikan pasar profésional kana sagala industri, rencanana hiji blueprint strategis pikeun HONGSBELT - Ti integrasi produksi, suplai jeung jualan ka jangka panjang. tujuan pangwangunan strategis industri automation.