Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

FAQ

Di dieu kami nyayogikeun jawaban kana seueur masalah anu aya dina prosés promosi.

Upami anjeun teu tiasa mendakan jawaban kana patarosan anjeun, atanapi hoyong ngabahas masalah anjeun pikeun tujuan anu khusus, mangga ngahubungi ahli industri kami.

Masalah téknis

Q: Kuring henteu terang jinis sabuk anu ayeuna kuring anggo, anjeun tiasa ngabantosan kuring mastikeun éta?

A: Pls nyadiakeun poto sabuk anjeun sarta pitch sabuk pikeun konfirmasi urang.Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan Service Palanggan online kami, atawa surélék ka HONGSBELT® Tim langsung.

 

Q: Naha produk HONGSBELT® saluyu sareng peraturan FDA sareng Diréktif EU?

A: Bahan baku kami (PP, POM, PE, PA) sasuai jeung peraturan FDA jeung Directives EU.Surat jaminan tiasa disayogikeun upami diperyogikeun.

 

Q: Naha sprockets HONGSBELT® tiasa cocog sareng aci kuring atanapi henteu?

A: Sumuhun kami boga ukuran bore béda pikeun cocog jeung shafts béda.

 

Q: Naha urang tiasa nganggo HONGSBELT® Modular Conveyor Beubeur di lingkungan corrosive?

A: HONGSBELT® belts bisa dipaké dina sedeng pikeun aplikasi abrasive parna, kumaha oge, saran produk husus sarta tungtunan design conveyor kudu dituturkeun.Inpo nu leuwih lengkep, pls ngahubungan Service Palanggan online kami atawa surélék ka Tim HONGSBELT®.

 

Q: Naon rentang suhu pikeun bahan sabuk?

A: HONGSBELT® belts nawarkeun rupa-rupa bahan cocog pikeun operasi dina hawa mimitian ti -60 °C nepi ka 260 °C.Bahan khusus kedah dipilih dumasar kana suhu operasi anjeun.

 

Q: Naha HONGSBELT® tiasa nyayogikeun file CAD produk?

A: file CAD bakal disadiakeun dina sarat jéntré Anjeun.

 

Q: Naon anu jadi sabab distorsi tina rod?Kumaha carana ngajawab masalah ieu?

A: Cam shafting bisa disababkeun ku rupa-rupa faktor kaasup abrasion, speeds tinggi atawa beban beurat.Kontak HONGSBELT® Tim pikeun nangtukeun sabab husus sarta pikeun ngaropea solusi pikeun masalah anjeun.

 

Q: Naon hartina sabenerna kakuatan sabuk?

A: Kakuatan sabuk teh tegangan maksimum (per suku atawa méteran lebar) sabuk bisa terus ngajalankeun di.

 

Q: Kumaha ngitung total panjang sabuk?

A: Pikeun conveyor baku bakal kieu: (2 * jarak puseur aci + kuriling sprocket) + 5% pikeun catenaries.

 

Q: Kumaha ngukur pitch sabuk?

A: pitch nyaeta jarak ti puseur hiji rod ka puseur salajengna.Pikeun alesan akurasi, HONGSBELT® nyarankeun ngukur pitch ku cara nyokot pangukuran leuwih sahenteuna 20 jajar jeung ngabagi ku jumlah baris.

 

Q: Kumaha carana sangkan HONGSBELT® conveyor belts ngajalankeun di jalan pangalusna?

A: Pikeun mastikeun tracking optimal sabuk HONGSBELT®, kami nyarankeun ngonci sprocket tengah dina drive sareng aci dianggurkeun.

Angkutan sareng waktos pangiriman

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

A: HONGSBELT® bakal nawiskeun métode pengiriman barang optimal sadia di wewengkon Anjeun, sarta kami bakal ngajamin pengiriman barang on-waktu paduli metoda anjeun milih pikeun belts dijieunna tina komponén stock jeung asesoris stock.

 

Q: Kumaha status pesenan kuring?

A: Tim HONGSBELT® tiasa ngajawab patalékan anjeun ngeunaan status pesenan anjeun.Pls ngahubungan Service Palanggan online kami atawa surélék ka Tim HONGSBELT®.

 

Q: Sabaraha lami eta bakal nyandak kuring pikeun meunangkeun cutatan?

A: Anjeun bakal salawasna nampa sagala cutatan dipénta ku tungtung poé gawé salajengna dina panganyarna, tapi sering tanda petik emailed ka anjeun saméméh anjeun nutup telepon.

 

Q: Naha anjeun tiasa ngirim sabuk conveyor dina pesenan kuring ka tempat-tempat sanés di nagara atanapi daérah anu béda, tapi tetep nunjukkeun alamat kami dina catetan konsinyasi?

A: Tangtu.Urang bisa ngirim pesenan anjeun ka hiji lokasi bari tagihan lokasi sejen, sanajan duanana lokasi di nagara béda.

Taros Kami

Q: Naon alamat surélék anjeun?

Surélék:info@hongsbelt.com

 

Q: Naon nomer telepon / fax anjeun?

Telepon: 86-755-89973545

Fax: 86-755-89974246

 

Q: Anu wajib nyadiakeun kami ladenan handap dina HONGSBELT®: inpo bisnis, rojongan teknis, informasi produk, requests cutatan atawa nempatkeun pesenan?Dupi anjeun gaduh dealer di pasar lokal urang?

A: HONGSBELT® nyadiakeun solusi pangalusna pikeun loba industri béda.Ayeuna, penjualan produk sareng tim jasa nyertakeun langkung ti 80 nagara sareng daérah.Tim kami leuwih ti 80 wawakil layanan palanggan bakal ngajawab sagala requests na inquiries salila jam bisnis normal.

 

Q: Dupi batur datang ka pabrik kuring?

A: Sumuhun, tapi professional layanan palanggan urang anu kacida dilatih, husus dina industri anjeun sarta bisa nempatkeun anjeun kabaran ku sagala sumberdaya teknis na komérsial Anjeun butuh.Hiji sauran telepon ngalakukeun éta sadayana: bantosan rékayasa sabuk conveyor, kutipan, pesen pesenan, status pengiriman barang, bantosan darurat sareng ngabéréskeun masalah.

 

Q: Naon anu kudu dipigawé lamun kuring boga kaayaan darurat?

A: Dina kaayaan darurat tangtu, nya meureun perlu ngalereskeun atanapi ngaganti sabuk gancang.

 

P: Dimana kantor anjeun?

HUANAN XINHAI (SHENZHEN) TECHNOLOGY CO., LTD.

Kantor Pusat: F7-F8, Bldg A3, LongGang Innovative Software Park No.31 BuLan Rd, LiLang, Shenzhen, Cina (518112)