Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Kasempetan Proyék

Wilujeng sumping di HONGSBELT®

Jalma anu berbakat mangrupikeun dasar pikeun ngembangkeun perusahaan.HONGSBELT® konsistén keukeuh dina konsép "jalma-berorientasi" jeung metot jalma berbakat sarta elit industri pikeun ngembangkeun silih kalawan HONGSBELT®. Marengan kompetisi intensifying, HONGSBELT® nengetan budidaya sarta ngaronjatkeun budaya jeung kualitas staf urang. HONGSBELT®. ® nyorong staf na pikeun nembongkeun kapribadian maranéhanana ku diajar pangalaman suksés budaya perusahaan asing ', sarta nyieun unggal staf jadi leuwih profésional sarta kapercayaan dina tantangan masa depan ku sagala rupa wangun atikan jeung latihan.

HONGSBELT® persists dina ® ningkatna manajemen SDM ogé perbaikan sistem manajemen SDM, mawa kaluar set lengkep seleksi, latihan Sistim tanaga gawé sarta nempatkeun mékanisme pagawean tina "Karir, Gaji jeung hommization nyieun karyawan satia" kana. prakték.Kalawan karir pikaresepeun, spasi lega pikeun ngembangkeun karir jeung budaya alus, HONGSBELT® metot loba jalma berbakat.

Kami yakin yén kasuksésan nyata henteu milik hiji jalma, tapi milik koléktifitas, kasampurnaan nyata teu milik hiji jalma, tapi milik koléktifitas;Mun anjeun genius a, HONGSBELT® bakal pariksa kualitas genius Anjeun;Upami Anjeun gaduh impian, HONGSBELT® bakal panggung dimana anjeun minuhan impian anjeun;upami anjeun gaduh gairah, HONGSBELT® bakal ngajantenkeun gairah anjeun kaluar--- anjeun bakalan satuju salami anjeun cekap saé.

Hayu urang nangkep kasempetan pikeun ngabuktikeun pangabisa pribadi, ngudag kasuksésan, terus ngamekarkeun, ningkatkeun, saluareun diri urang jeung ngawujudkeun impian urang tungtungna, nyieun kontribusi urang pikeun ngembangkeun usaha nasional Cina.