Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Spésifikasi Desain

Dimensi Dasar

Desain sistem conveyor dibagi kana 4 bagian utama nyaéta sabuk, drive / bagian dianggurkeun, struktur ngarojong jeung métode drive.Struktur sabuk geus outlined dina bagian saméméhna.3 bagian sejenna bakal ngajelaskeun handap kalawan rinci:

Dimensi Dasar

Bagian X-X'

Dasar Dimensi-2
Dasar Dimensi-3

D: 1-10 mm

Diménsi sabuk bakal gaduh variasi kusabab parobahan suhu.Mangga tingal bab Itungan ékspansi Thermal pikeun mastikeun dimensi desain.

Méja Diménsi

Unit: mm
Sprocket
A
B (min)
C (maks)
T
K
HW
S-HW
PD
RH
SH
Asétal
SUS304
séri 100
8T
57
65
70
16
7X7
38
34
133
45.5
38.5
10T
72
82
86
164
12T
88
100
103
38
196
16T
121
132
136
260
séri 200
8T
27
33
35
10
6X6
22
7.5
64
30.5
--
12T
43
50
52
7X7
38
34
98
45.5
38.5
20T
76
83
85
163
séri 300
8T
51
62
63
15
7X7
12
--
120
45.5
38.5
12T
80
82
94
--
185
séri 400
8T
10
14
16
7
3X3
--
4
26
12.5
--
12T
16
21
22
4X4
--
38.5
25.3
--
24T
35
38
41
8X8
25.5
12
76.5
45.5
38.5
séri 500
12T
41
52
53
13
7X7
10.5
5
93
45.5
38.5
24T
89
100
102
190

Pikeun itungan lebar sabuk conveyor dina suhu pangluhurna, mangga tingal ékspansi termal / rumus itungan kontraksi.Pikeun ngadukung metodeu dina bagian nyetir conveyor, mangga tingal spésifikasi metode dukungan sabuk saluyu sareng desain conveyor.

Mayar pikeun manufaktur diménsi husus tina Stainless Steel Sprocket Bore ditarima.

S-HW mangrupikeun dimensi hub tina Sprocket Girang Stainless Steel.

Puseur Girang

Puseur Girang-2

Pikeun ngahindarkeun ngadopsi bantalan pendukung bantu dina bagian idler dina dua sisi.

Diaméter Minimum Roller Idler - D ( Jalan Balik )

Unit: mm
Runtuyan 100 200 300 400 500
íD (min.) 180 150 180 60 150

Idler Roller

Idler Roller

Bagian X-X'

Bagian X-X'

Diménsi sabuk bakal gaduh variasi kusabab parobahan suhu.Mangga tingal Itungan ékspansi dina menu kénca pikeun mastikeun dimensi desain.

Méja Diménsi

Unit: mm

Diaméter roller (min.) A (min.) B (min.) C (maks.) D (min.) E (maks.)
séri 100 104 76 [ 1 38 [ 2 57 3 114
séri 200 54 40 [ 1 18 [ 2 27 3 59
séri 300 102 69 [ 1 34 [ 2 51 3 117
séri 400 20 19 [ 1 7 [ 2 10 2 27
séri 500 82 56 [ 1 27 [ 2 41 3 95

Precision

Precision

Unit: mm

Ukuran Conveyor (lebar) Panjangna
≥ 5M ≥ 10M ≥ 15M ≥ 20M ≥ 25M ≥ 30M
≥ 350 ± 2.0 ± 2,5 ± 2,5 ± 3.0 ± 3.0 ± 3,5
≥ 500 ± 2,5 ± 2,5 ± 2,5 ± 3.0 ± 3,5 ± 4.0
≥ 650 ± 2,5 ± 2,5 ± 3.0 ± 3,5 ± 4.0 ± 4,5
≥ 800 ± 2,5 ± 3.0 ± 3,5 ± 4.0 ± 4,5 ± 5.0
≥ 1000 ± 3.0 ± 3,5 ± 4.0 ± 4,5 ± 5.0 ± 5,5

Nalika conveyor dirancang pikeun ngadopsi sabuk conveyor palastik modular HONGSBELT kalawan tumbu baja, sudut antara drive aci jeung struktur conveyor kudu akurat dina jejeg, pikeun nyegah deformasi tina rod stainless steel nu bakal ngabalukarkeun sabuk nu ruksak sabab teu. teu beroperasi dina paralel.

Itungan ékspansi

Kalolobaan objék boga fenomena ékspansi termal jeung kontraksi.Ku alatan éta, fenomena ékspansi termal jeung kontraksi bahan disababkeun ku parobahan suhu kudu dianggap nalika ngarancang sistem conveyor.

Suhu Rang of Bahan Beubeur

Bahan Sabuk

Polipropilén Poliétilén NILON Actel

Rentang Suhu (°C)

1~100

-60~60

-30~150

-40~60

Tabel di luhur mangrupikeun kisaran suhu standar bahan plastik pikeun aplikasi umum.Pikeun rentang suhu baku tina bahan sabuk HONGSBELT, mangga tingal Unit Data Dasar dina Produk Bab.

Méja Babandingan Ékspansi & Kontraksi - e

Unit: mm / M / °C

Bahan Sabuk Bahan Dipaké pikeun Ngarojong logam
Poliproylena Poliétilén NILON Actel Teflon HDPE & UHMW Baja Karbon Aluminium Alloy Beusi sténless
73°C~30°C 30°C~99°C
0.12 0.23 0.07 0.09 0.12 0.14 0.18 0.01 0.02 0.01

Ékspansi & Rumus Itungan Kontraksi

Duanana panjang sareng rubak sabuk bakal kapangaruhan ku parobahan suhu ambient, sapertos sabuk bakal manjangkeun nalika suhu ningkat sareng keuna nalika suhu turun;bagian ieu kudu dianggap ku itungan ngahaja bari ngarancang sistem conveyor.Rumus itungan variasi dimensi nyaéta kieu.

RUMUSAN: TC = LI × ( Ka - TI ) × e

Lambang

Harti

Unit
TC

Parobahan dimensi

mm
TCL

Panjang sanggeus parobahan suhu

mm
TCW

Lebar sanggeus parobahan suhu

mm
LI

Diménsi dina suhu awal

M
To

Suhu operasi

°C
TI

Suhu awal

°C

Conto 1:Sabuk conveyor dina bahan PP kalayan diménsi dina 18.3m pikeun panjangna sareng 3.0m pikeun lebar sabuk, mimitian ngabentuk suhu operasi 21 ℃.Naon anu bakal janten hasil tina panjang sabuk sareng rubak dina paningkatan suhu operasi dugi ka 45 ° C?

TCL = 18,3 × ( 45 - 21 ) × 0,124 = 54,5 ( mm )

TCW = 3 × ( 45 - 21 ) × 0,124 = 8,9 ( mm )

Tina hasil itungan, urang terang yén panjang sabuk bakal ningkat kira-kira dugi ka 55mm sareng lebar sabuk tiasa ningkat ampir 9 mm dina kisaran suhu 21 ~ 45 ° C.

Conto 2:Sabuk conveyor dina bahan pe kalayan diménsi dina 18.3m pikeun panjangna sareng 0.8m pikeun lebar sabuk, mimitian ngabentuk suhu operasi 10 ℃.Naon bakal hasil tina panjang sabuk jeung rubak dina suhu operasi ngaronjat nepi ka -40 ° C?

TCL = 18,3 × ( - 40 - 10 ) × 0,231 = - 211,36 ( mm )

TCW = 0,8 × ( - 40 - 10 ) × 0,231 = - 9,24 ( mm )

Tina hasil itungan, urang terang yén panjang sabuk bakal ngirangan sakitar 211,36 mm sareng rubak sabuk tiasa ngirangan ampir 9,24 mm, dina kisaran suhu 10 ~ -40 ° C.

Awalan V

Ngaran Kimia

Kaayaan Suhu Bahan Sabuk
ACETAL NILON P .E. P .P .
Cuka Masih Agitated Aerated 21°C N O O

O = OKÉ, N = NO