Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Inovasi

Inovasi jeung R&D

HONGSBELT® Keukeuh kana inovasi kontinyu pikeun ngahontal nilai hadé pikeun konsumén.Urang terus ngaronjatkeun staf profésional;Samentara éta kami terus ngaronjatkeun investasi R&D unggal taun.Nalika taun 2021, investasi R&D parantos ngahontal 17.78 juta RMB.

Ngarancang masa depan

HONGSBELT® percanten ka mitra kami, kami tulus miharep pikeun ngalakonan gawé babarengan nutup dina tahap awal desain jeung ngamekarkeun babarengan jeung mitra kami, urang cherish kasempetan sapertos.

华南新海二级页9-8