Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Desain condong atanapi turun

Swanneck conveyor

Swanneck-conveyor

Métode pangrojong pikeun posisi melengkung tina conveyor condong nyaéta bisa ngagunakeun strips plastik kalayan gesekan handap, kayaning UHMW, HDPE, sarta Acetal, jadi rojongan handap.Pikeun diaméter melengkung minimum, mangga tingal spésifikasi Nilai D&Ds.

Radius backbend nyaéta tegangan kedap;mangga ngadopsi strips plastik kalayan gesekan handap, kayaning UHMW, HDPE, sarta Acetal pikeun rancang eta.Pikeun diaméter melengkung minimum, mangga tingal spésifikasi Nilai D&Ds.

Posisi drive di jalan balik swanneck condong conveyor oge jenis backbend radius;éta téh tegangan leupas.Éta tiasa dirarancang nganggo roller atanapi jalur plastik kalayan gesekan anu langkung handap pikeun ngadukung.

Upami panjang horisontal antara sprocket dianggurkeun sareng posisi melengkung langkung ti 900mm, punten pasang stripes di handapeun jalan balik.

Nalika aya catenary sag muncul dina returnway tina conveyor condong swanneck jeung speed operasi teu ngaleuwihan 20M / mnt, eta bisa dipaliré sarta ngantep éta sag kalawan bébas.Sanajan kitu, lamun laju ngaleuwihan 20M / mnt, perlu pikeun nyetél roller kalawan diaméter di luhur 60mm pikeun alleviate fenomena jumping nu ieu dihasilkeun tina sag catenary of conveyor belts.

Nalika ngadopsi sprocket drive Hongsbelt janten metodeu anu ngadukung sudut melengkung sareng laju operasi langkung ti 15m / mnt, éta kedah dianggo sprocket kalayan langkung ti 12 huntu, tapi punten ngalereskeun sadaya sprocket kalayan nahan cincin sareng cabut piring pituduh tina sprocket.

Perlu ngarancang kalayan rollers repressed atanapi strips dina conveyor condong swanneck.Jangkungna jalur paralel henteu tiasa langkung handap tina 100mm sareng éta kedah nyetél adjuster tegangan dina posisi dianggurkeun pikeun kéngingkeun tegangan anu leres.

Bagian A-A' Desain spésifikasi

Desain-Spésifikasi

Conveyor condong

Conveyor condong

Upami metodeu drive conveyor condong nyaéta drive luhur, titik kontak antara pusat sprocket drive sareng roller atanapi wearstrip munggaran dina jalan mulang kedah ngajaga interval langkung ti 200mm pikeun ngantepkeun sabuk gaduh rohangan anu cekap sareng ngahindarkeun éta gaduh papacangan anu teu biasa sareng sprockets. sareng nyababkeun kaayaan macét.Mangga tingali posisi 7 tina ilustrasi di luhur.

Lamun rubak sabuk téh leuwih ti 600mm, éta kudu dipasang puseur wearstrips bantu dina luhureun hiber di jalan balik.Punten tingal Bagéan A - A' sareng tingali posisi 8 tina ilustrasi di luhur.

TS nyaéta adjustment tegangan;pikeun régulasi nyaluyukeun spasi, mangga tingal bab ngeunaan Sabuk Panjang & Tegangan.Mangga tingali posisi 9 tina ilustrasi di luhur.

Bagian A-A' Desain spésifikasi

Desain-Spésifikasi-1
Desain-Spésifikasi-2

Tipe EL

Tipe-EL

Jarak antara drive / idler sprocket jeung titik kontak munggaran di jalan balik, euweuh urusan naon roller atawa wearstrip nyaeta, kudu tetep leuwih ti 200mm.

Jarak maksimum antara sakabéh rollers ngarojong di jalan balik teu leuwih ti 1.2M.

Pikeun titik desain anu sanés, mangga tingal Swanneck Conveyor sareng ilustrasi di handap ieu.

Pikeun Series 200 EL sareng Series 300HDEL, aranjeunna diolah sareng nempelkeun potongan TPE dina sabuk bahan PP.TPE mangrupakeun bahan skidproof tingkat luhur;aplikasi nu paling umum nyaéta cecekelan skidproof of sikat huntu.Éta tiasa didaur ulang tanpa aya prihatin ngeunaan panyalindungan lingkungan, sareng nyampur sareng bahan PP janten aditif anu tiasa nguatkeun kateguhan.Paduli inclining atawa nyirorot, sudut inclination teu bisa ngaleuwihan 40 °.

Spésifikasi Desain Bagian

Bagian-Desain-Spésifikasi

Diaméter minimum roller jalan balik teu bisa kirang ti 600mm.Bisa make rollers dina cara balik dina sakabeh lalampahan;kumaha oge, speed kudu dina 30M / mnt jeung catenary sag kudu dikawasa dina 35mm ulah TPE flange ngahalangan rollers kalawan sudut badag tur hasil dina operasi goréng.

Éta ogé tiasa ngadopsi metode desain sapertos ilustrasi, bagian B-B ', nunjukkeun di luhur.Pikeun ilustrasi di luhur, wearstrips dirojong dina dua sisi jeung roller dirojong di tengah.Pikeun ilustrasi di handap, éta diadopsi gilinding pikeun ngarojong dina tilu bagian.Duanana nyaéta métode pangalusna pikeun desain.

Radius Backbend DS

Sadaya produk serial conveyor belts HONGSBELT dirakit kana Unit interlocked, eta boga watesan radius reversing minimum;kituna, sangkan sabuk ngaliwatan wewengkon backbend mulus, mangga nengetan watesan diaméter minimum nalika ngarancang conveyor tur tingal tabel di handap pikeun koréksi radius unggal runtuyan).

HONGSBELT conveyor sabuk sanggup beroperasi dina rarancang conveying condong;dasarna éta sadia pikeun ngahontal sagala sudut inclining kalawan itungan bener diaméter radius backbend.

Backbend-Radius-DS

hijian: mm

Runtuyan 100 A 100 B 200 A 200 B 300 400 500 501B 502A/B
D Tanpa Penjaga Sisi 250 250 135 120 200 45 150 150 180
Kalawan Sisi hansip 250 250 135 120 200 -- -- 180 200
DS Tanpa Penjaga Sisi 250 200 150 120 220 45 150 180 200
Kalawan Sisi hansip 280 230 300 290 -- -- -- 200 230

Backend Radius Tahan Turun Penjelasan

Backend-Radius-Tahan-Turun-Penjelasan

Radius backend tina sistem conveyor condong mangrupakeun rarancang pisan umum pikeun ngahontal tujuan conveying condong.Ku alatan éta, perlu mertimbangkeun gerak lemes permukaan sabuk atawa handap nalika ngarancang wewengkon tahan.Mangga tingal ilustrasi di luhur.Pikeun bahan anu pas pikeun ngahubungi sareng nganggo sabuk, kami nyarankeun pikeun ngadopsi bahan HDPE atanapi UHNW nalika lajuna kirang ti 20 M / mnt;lamun laju leuwih ti 20 M / mnt, mangga ngadopsi bahan UHMW atanapi TEFLON.

Mangga prosés atawa grind dina posisi tahan ka 30 derajat chamfer di lawang pikeun assure conveyor jeung gerakan lemes.

Sudut & Kamampuh

Upami kapasitas ngangkut barang ageung teuing, pikeun ngahindarkeun barang-barang anu murag tina prosedur transportasi, henteu cocog pikeun ngadopsi penjaga sisi handap atanapi desain kalayan gradién anu lungkawing dina conveyor condong.Mangga nengetan husus ka hubungan relatif antara kapasitas barang jeung sudut condong, sarta tingal ilustrasi di handap.

Kapasitas

Unit: CH=mm, D1= mm, Ac=cm2

DEG.

15° 20° 25° 30° 35° 40° 45° 50°
CH 25 D1 23 22 21 20 19 17 16 15
Ac 11 8 6 5 4 3 3 2
50 D1 46 45 46 40 38 35 32 29
Ac 46 34 26 21 17 14 12 10
75 D1 70 67 64 61 57 53 48 42
Ac 104 77 60 48 40 33 27 23
100 D1 9. 90 86 81 76 70 64 57
Ac 186 137 107 86 71 60 50 41
125 D1 117 113 108 102 95 88 80 71
Ac 291 214 167 136 111 92 77 65
150 D1 140 136 129 122 114 106 96 86
Ac 490 360 281 227 186 156 130 109

Pikeun hasil tina kapasitas ngamuat, mangga kalikeun nilai Ac jeung lebar éféktif (cm) hiber .

Panurunan Conveyor

Ngurangan-Conveyor

Sacara umum, pikeun desain sistem conveyor turunna, kami nyarankeun ngagunakeun tipe A atanapi tipe B salaku conto conveyor.sistem transporting dirancang pikeun ngajalankeun di handap conveyor salaku posisi 1 tina ngagambarkeun handap nembongkeun.Pikeun nilai D & DS, mangga tingal Backend Radius Ds dina menu kénca.

Tipe B

Tipe-B

Lamun perlu pikeun ngadopsi tipe C salaku conto desain conveyor, spasi nyaluyukeun Ts kudu dijaga sahenteuna 75mm.Pikeun nilai D & DS, mangga tingal Backend Radius Ds dina menu kénca.

Tipe C

Tipe-C

Tegangan ditangtoskeun tina posisi 3 kedah nampi ti adjustment tegangan posisi 2.

Dina raraga nyieun radius backend dina posisi 4 jeung handap sprocket drive pikeun nampa sudut pakait pangalusna sarta tegangan ditangtoskeun, sarta kauntungan operasi sabuk, perlu pikeun ngaluyukeun tegangan dina posisi 2 jeung tahan dina posisi 3.

Upami teu tiasa nampi tegangan anu pas dina posisi 2, éta bakal nyababkeun pangaruh anu tahan teu tiasa nampi ti posisi 3 sareng 4. Éta tiasa nyababkeun fenomena jostling jarak sabuk anu bakal nyababkeun sudut tilepan dina posisi 5. Sprocket bakal gaduh papacangan anu salah sareng nyababkeun ngareureuhkeun sareng gagal.

Tipe D

Tipe-D

Radius Multi Backend

Multi-Backend-radius

Pikeun sababaraha desain radius backend, anu wearstrips kudu ditempatkeun di jalan balik pikeun ngarojong luhureun hiber, dina urutan ulah sabuk deforming atanapi collapsing ngabentuk pigura conveyor.Mangga tingali ilustrasi di handap.

ilustrasi

Lamun sudut bending condong kirang ti 60 darajat, éta bisa ngagunakeun tahan rail dijieunna tina plastik rékayasa UHMW pikeun nahan handap kadua sisi sabuk tungtung gurat.Pikeun rujukan nilai D & DS mangga tingali tabel di handap ieu di ahir kaca ieu di handap.)

rékayasa-plastik

Lamun sudut inclining leuwih gede ti 60 derajat, kami nyarankeun ngagunakeun roller disetir ka positioning handapeun sabuk, sakumaha ngurangan wewengkon abrasion sarta ngurangan tegangan jalan balik.

Bearing gaya tahan roller kedah ngawangun ngaliwatan processing precision, éta kudu tighten dibereskeun dina baja sudut pigura conveyor ku screw ngarojong sakumaha ngagambarkeun acara di luhur.(Pikeun rujukan nilai D & DS mangga tingali tabel di handap ieu di ahir kaca ieu di handap.)

Bearing

Jarak balik jalan catenary sag dianjurkeun pikeun ngahemat sahenteuna 12 pieced lebar modul, dina urutan nyieun jalan balik ngabogaan cukup spasi ngaleupaskeun tegangan.

Catetan

HONGSBELT sabuk modular pisan cocog pikeun nerapkeun dina sagala jinis lingkungan suhu luhur, kayaning uap jeung cai panas submerged jsb. radius backend.Kami gaduh seueur pangalaman dina aplikasi suhu luhur, sareng kami daék ngalayanan anjeun.Pikeun titik patali ngarancang sistem conveyor, anjeun tiasa negotiate kalawan kami sadaya waktu.

Tahan Modules

Tahan-Turun-Modul

Conveyor condong tiasa ngagantungkeun modul tahan (HDM), éta mangrupikeun alat anu ngabimbing khususna pikeun radius backend dina jalan balik conveyor.Tahan modul aya dina desain T ngawangun, sarta aranjeunna dipasang dina underside sabuk, pikeun nahan sabuk.Éta tiasa ngahontal hasil tina condong tanpa nahan posisi radius backend, sareng henteu ngadopsi roller pikeun ngadukung sabuk dina jalan uih deui.

Katerangan ngeunaan Pamasangan HDM

Katerangan-of-HDM-Instalasi

Nalika masang HDM, punten nganggo bahan koefisien gesekan rendah sapertos UHMW atanapi HDPE di daérah kontak.Ulah ngantep HDM kontak jeung bahan logam langsung.Éta tiasa ngaruksak sabuk conveyor kusabab gesekan.Dina raraga , Ngolah wearstrip di lawang kana 30 gelar chamfer pikeun meunangkeun operasi hadé tina HDM.Mangga tingal ilustrasi di luhur.

Pencegahan samping

Sisi-Nyegah

HONGSBELT sabuk conveyor modular ogé tiasa ngagantelkeun sareng penjaga sisi tipe tetep pikeun nyegah produk ragrag tina ujung sabuk.Bahan palastik rékayasa dénsitas luhur kedah dianggo pikeun pangwangunan kantétan penjaga samping, sareng kedah nyayogikeun jarak kaamanan antara sabuk sareng penjaga sisi tetep.Leuwih ti éta, perlu pikeun nyingkahan ngagunakeun bahan lemes kayaning PVC, PU atawa bahan anyaman serat pikeun rub kana beungeut sabuk langsung, éta bisa ngabalukarkeun karuksakan kana beungeut sabuk.Mangga tingal ilustrasi di handap.

modular-conveyor

Produk ageung sareng henteu kontaminasi

Badag-Sareng-Non-Kontaminasi-Produk

Aplikasi di luhur umumna henteu aya kontaminasi atanapi pangiriman produk ukuran ageung.Conto desain ieu diperpanjang struktur utama conveyor langsung, pikeun ngabentuk fungsi salaku penjaga samping.

Catetan pikeun Beubeur Bending Gap

Catetan-pikeun-Beubeur-Bending-Gap

Struktur produk HONGSBET nyaéta unit interlocked modular.Ku alatan éta, euweuh urusan sabaraha ketat pencegahan samping, celah triangular bakal tetep muncul dina aréa bending sabuk.Mangga tingal ilustrasi di luhur.Éta kedah diperhatoskeun nalika ngarancang atanapi dipertimbangkeun pikeun ngadopsi asesoris HONGSBELT, penjaga samping.Salaku tambahan, obyék sapertos HDPE atanapi UHMW warp, kantong plastik pinggiran, résidu burr barang plastik atanapi objék datar sareng alit sanésna tiasa nembus kana celah sabuk atanapi slot.

Ieu objék asing bisa ngabalukarkeun conveyor ka jamming kaayaan atawa ngaganggu rotasi sabuk, lamun teu considerate ngagantelkeun kalawan HONGSBELT samping hansip pikeun pencegahan ragrag samping, kami nyarankeun ketebalan minimum barang conveying kedah sahenteuna ganda ukuranana leuwih badag batan celah triangular sabuk.

Partikel Leutik

Partikel leutik

Objék leutik sareng bahan anu gampang kontaminasi sapertos biskuit, buah garing, sareng susukan cukup gampang turun tina permukaan sabuk.Partikel leutik bahan ieu bakal tumpukan up dina struktur conveyor, sarta teundeun kana chink tina sabuk conveyor.Pikeun nyegah obyék leutik permeate kana sabuk jeung struktur conveyor, kami nyarankeun Anjeun mendesain conveyor anjeun sakumaha ngagambarkeun handap;eta bakal meunang panyalindungan hadé ka alat.