Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Karton Corrugated

  • 90 Mindahkeun Gelar

    Kalawan HONGSBELT solusi conveying lengkep, generasi newest sistem conveying karton corrugated bisa nyugemakeun sarat kualitas pangluhurna pikeun produksi corrugated, kaasup nyimpen, loading, conveying sahiji unit béda, ti gudang tengah nepi ka ahir ...
    Maca deui
  • Stacker

    Paling sistem conveyor tradisional masih ngadopsi roller conveyor garis pikeun kertas corrugated jeung industri karton, nu mangrupakeun kombinasi antara roller jeung roller conveyor ranté plat.Masalah anu muncul: Konv...
    Maca deui
  • Paper Roll Angkutan

    Nalika pabrik corrugated na OEMs milih karya kalawan HONGSBELT, aranjeunna ningkatkeun produktivitas maranéhna, ngurangan waragad sarta ngaronjatkeun kaamanan worker.HONGSBELT HS-1800E, kalawan lebar molded, dipaké pikeun angkutan kertas roll.Kontak sareng tim penjualan HONG pikeun langkung profésional ...
    Maca deui