Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Pangropéa Mobil

Pangropéa Mobil

Pangropéa gancang

Salila aplikasi pangropéa gancang, mobil ngajalankeun langsung onto HONGSBELT® conveyor belt, jalma pangropéa aman tiasa rengse sagala pagawean saméméh tungtung sabuk.Prosés otomotif tiasa ningkatkeun produktivitas operator sareng ngirangan keluhan pelanggan.Konsumén bisa ngarasakeun stabilitas alus teuing dibawa ku prosés otomotif, dina waktos anu sareng meunang set pinuh ku jasa kualitas.


waktos pos: Sep-13-2021