Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Asesoris Conveyor

  • Guide Rail / Ngagem strip / Asesoris Conveyor

    Guide Rail / Ngagem strip / Asesoris Conveyor

    HONGSBELT nyadiakeun asesoris sampurna pikeun garis conveyor:

    Korsi melengkung sareng rel pituduh pikeun jalur péngkolan - korsi melengkung HONGSBELT tina jalur péngkolan tiasa nyayogikeun struktur pituduh, teras nawiskeun jalan hiah-guality

    Permukaan pikeun pelat ranté sareng jaringan ranté dina operasi jangka panjang.Guiderails HONGSBELT dicirikeun ku cangkang stainless sareng bahan kualitas luhur anu dipasang.

    Rupa-rupa bahan anu dipasang sayogi: UHMW, bahan gesekan rendah anu unik.Jeung bahan anti statik.Sadaya bahan parantos lulus sertifikasi FDA, sareng tiasa dianggo dina kalolobaan lingkungan aplikasi.