Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Ngeusian

Hong's Belt nawiskeun sababaraha jalur sistem conveyor bungkusan anu béda pikeun nampung produk naon waé anu anjeun gaduh.Aplikasi conveyor bungkusan Beubeur Hong nyayogikeun bisnis anjeun kamampuan pikeun ngaoptimalkeun aset tenaga kerja bari ngahontal rute produk anu akurat, konsisten sareng aman bari ngirangan leungitna produk.


waktos pos: Sep-13-2021