Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

kabijakan privasi

HUANAN XINHAI (SHENZHEN) TECHNOLOGY CO., LTD ("HONGSBELT", "urang", "urang", atawa "urang") ngoperasikeun https://www.hongsbelt.com.cn/ ("Service").Halaman Kabijakan Privasi ieu nginpokeun ka anjeun ngeunaan kawijakan kami ngeunaan pangumpulan, pamakean, sareng panyingkepan data pribadi nalika anjeun nganggo Layanan kami sareng pilihan anu anjeun pakait sareng data éta.

Kami nganggo data anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan.Ku ngagunakeun Service nu, anjeun satuju kana ngumpulkeun sarta pamakéan inpormasi luyu jeung kawijakan ieu.

Kami nyarankeun yén anjeun maca Kabijakan Privasi ieu sacara lengkep pikeun mastikeun yén anjeun terang.Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan pamakean Inpormasi Pribadi anjeun, mangga ngahubungi kami diinfo@hongsbelt.com.

Jinis Data Dikumpulkeun
Kami ngumpulkeun sababaraha jinis inpormasi anu béda pikeun sababaraha tujuan pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Layanan kami ka anjeun.Diantara jinis Data Pribadi anu dikumpulkeun ku situs wéb ieu, ku nyalira atanapi ngalangkungan pihak katilu, nyaéta: Cookies, Data Pamakéan, Rincian Kontak Usaha, Ngaran Mimiti, Ngaran Tukang.

Data Pribadi
Nalika nganggo Layanan kami, kami tiasa naroskeun anjeun nyayogikeun inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi anu tiasa dianggo pikeun ngahubungi atanapi ngaidentipikasi anjeun ("Data Pribadi").Inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi tiasa kalebet:

Alamat email
Ngaran hareup jeung ngaran tukang
Inpo kontak bisnis
Marketing / preferensi Kontak

Data Pamakéan
Urang ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi ngeunaan kumaha Layanan diaksés sareng dianggo ("Data Pamakéan").Data Pamakéan ieu tiasa kalebet inpormasi sapertos alamat Protokol Internét komputer anjeun (sapertos alamat IP), jinis browser, versi browser, halaman Layanan kami anu anjeun kunjungan, waktos sareng tanggal kunjungan anjeun, waktos anu dianggo dina halaman éta, unik. identifiers alat jeung data diagnostik lianna.

Kumaha urang ngumpulkeun data anjeun?
Anjeun langsung nyayogikeun perusahaan kami kalolobaan data anu kami kumpulkeun.
Kami ngumpulkeun data sareng ngolah data nalika anjeun:

Anggo atanapi tingali halaman wéb kami ngalangkungan cookies browser anjeun.
Sukarela ngarengsekeun survey palanggan atanapi masihan tanggapan kana salah sahiji papan pesen kami atanapi ngalangkungan email.
Pamakéan Data
Hongsbelt ngagunakeun data anu dikumpulkeun pikeun sababaraha tujuan:

Pikeun nyadiakeun jeung ngajaga Service nu
Pikeun ngabéjaan anjeun ngeunaan parobahan dina Service kami
Pikeun ngidinan Anjeun pikeun ilubiung dina fitur interaktif Service kami mun anjeun milih pikeun ngalakukeunana
Pikeun nyadiakeun perawatan sarta rojongan customer
Pikeun masihan analisa atanapi inpormasi anu berharga supados urang tiasa ningkatkeun Layanan
Pikeun ngawas pamakean Service
Pikeun ngadeteksi, nyegah sareng alamat masalah téknis
Kumaha urang nyimpen data anjeun?
Hongsbelt bakal nyandak sagala léngkah anu dipikabutuh pikeun mastikeun yén data anjeun dirawat kalayan aman sareng saluyu sareng Kabijakan Privasi ieu.Data Pribadi anjeun bakal dialihkeun ka server kami anu aya di Israel.
Pamasaran
Our company would like to send you information about products and services of ours that we think you might like. If you have agreed to receive marketing messages, you may always opt out at a later date. Additionally, if you no longer wish to be contacted for marketing purposes, please send us an email at info@hongsbelt.com.

Naon hak panyalindungan data anjeun?
Kami hoyong mastikeun yén anjeun sapinuhna sadar kana sadaya hak panyalindungan data anjeun.Unggal pamaké ngabogaan hak pikeun:

Hak aksés: anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun salinan data pribadi anjeun ka Perusahaan kami.

Hak pikeun ngabenerkeun: anjeun gaduh hak nyuhunkeun yén Hongsbelt bakal ngabenerkeun inpormasi anu anjeun yakin teu lengkep.

Hak mupus: anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun Perusahaan kami ngahapus data pribadi anjeun.

Hak pikeun ngawatesan pamrosésan: anjeun gaduh hak pikeun ngabantah ngolah data pribadi anjeun ku perusahaan kami.

Hak pikeun portabilitas data: anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun perusahaan kami mindahkeun data anu kami kumpulkeun ka organisasi anu sanés, atanapi langsung ka anjeun.

You may update your personal data by sending us an email: info@hongsbelt.com

Anjeun oge tiasa unsubscribe tina email promosi ku cara ieu:

1) Turutan parentah di handapeun email

2) Hubungi Departemen Layanan Pelanggan kami

3) Ngirim pesen ka kami nganggo "formulir Kontak".

Hongsbelt bakal ngabales dina waktosna kanggo sadaya pamundut anu wajar pikeun ningali, ngarobih, atanapi ngahapus data pribadi.

Nyukcruk & Cookies Data
Kami nganggo cookies sareng téknologi pelacak anu sami pikeun ngalacak kagiatan dina Layanan kami sareng nahan inpormasi anu tangtu.

Cookies mangrupikeun file anu jumlahna sakedik data anu tiasa kalebet identifier unik anonim.Cookies dikirim ka panyungsi anjeun tina situs wéb sareng disimpen dina alat anjeun.Téknologi tracking ogé dianggo nyaéta lantera, tag, sareng skrip pikeun ngumpulkeun sareng ngalacak inpormasi sareng ningkatkeun.

Cookies kami nganggo:

Cookies diperlukeun:

Cookies ieu dipikabutuh pikeun ramatloka pikeun fungsi jeung teu bisa switched kaluar dina sistem kami.Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun ngonci atanapi ngingetkeun anjeun ngeunaan cookies ieu, tapi teras sababaraha bagian tina situs éta moal jalan.

Préferénsi Cookies:

Cookies ieu dipikabutuh pikeun halaman wéb tiasa dianggo sareng teu tiasa dipareuman dina sistem kami.Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun meungpeuk atanapi ngingetkeun anjeun ngeunaan cookies ieu, tapi teras sababaraha bagian tina situs éta moal jalan.

Cookies Statistik:

Cookies ieu ngabantosan pamilik halaman wéb ngartos kumaha sémah berinteraksi sareng situs wéb ku cara ngumpulkeun sareng ngalaporkeun inpormasi.Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun henteu nampi cookies.

Cookies pamasaran:

Cookies pamasaran dianggo pikeun ngalacak pangunjung dina halaman wéb.Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun henteu nampi cookies.

Kumaha carana ngatur cookies?

Anjeun tiasa nyetél panyungsi anjeun pikeun henteu nampi cookies.Sanajan kitu, dina sababaraha kasus sababaraha fitur ramatloka urang bisa jadi teu fungsi salaku hasilna.

Panyadia jasa
Urang tiasa nganggo Panyadia Ladénan pihak katilu pikeun ngawas sareng nganalisa pamakean Layanan urang.Urang tiasa ngerjakeun perusahaan sareng individu pihak katilu pikeun ngagampangkeun Jasa kami ("Panyadia Jasa"), nyayogikeun Layanan atas nama kami, pikeun ngalaksanakeun jasa anu aya hubunganana sareng ngabantosan kami dina nganalisa kumaha jasa kami dianggo.

Pihak katilu ieu ngagaduhan aksés kana Data Pribadi anjeun ngan ukur pikeun ngalaksanakeun tugas-tugas ieu atas nama kami sareng wajib henteu nyingkab atanapi nganggo éta pikeun tujuan anu sanés.

Google Analytics

Google Analytics mangrupikeun jasa analitik wéb anu ditawarkeun ku Google anu ngalacak sareng ngalaporkeun lalu lintas halaman wéb.Google nganggo data anu dikumpulkeun pikeun ngalacak sareng ngawas pamakean Layanan kami.Data ieu dibagikeun sareng jasa Google anu sanés.Google tiasa nganggo data anu dikumpulkeun pikeun ngakontekstualisasikeun sareng ngaropea iklan tina jaringan iklanna sorangan.Anjeun tiasa milih-kaluar sanggeus nyieun aktivitas anjeun dina Service sadia pikeun Google Analytics ku cara masang Google Analytics opt-out browser add-on.Tambihanana nyegah JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js, sareng dc.js) ngabagi inpormasi sareng Google Analytics ngeunaan kagiatan kunjungan.Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal prakték privasi Google, mangga buka halaman wéb Google Privasi & Sarat: https://policies.google.com/privacy?hl=id

MailChimp

Kami nganggo MailChimp salaku platform email pamasaran.Upami anjeun milih ngalanggan buletin kami, alamat email anu anjeun pasihan ka kami bakal diteruskeun ka MailChimp anu nyayogikeun jasa pamasaran email.Alamat email anu anjeun kirimkeun moal disimpen dina pangkalan data situs wéb sorangan.

Anjeun salawasna bisa unsubscribe ku ngagunakeun link unsubscribe nu dikandung dina unggal buletin email nu Anjeun nampa ti kami.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal prakték privasi Mailchimp, mangga buka halaman Privasi Mailchimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/.

manajemén cookie

Pamaké tiasa mutuskeun naha nampi atanapi nampik cookies nganggo setélan browser na.Tumbu di handap mawa anjeun ka kaca informasi tina browser utama:

• Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647
• Firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox
• Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/windows/delete-and-manage-cookies-168dab11-0753-043d-7c16-ede5947fc64d
• Safari: https://support.apple.com/en-il/guide/safari/sfri11471/mac

Émut yén upami anjeun milih meungpeuk cookies, ieu tiasa mangaruhan atanapi nyegah fungsi halaman wéb.
Tumbu ka loka lianna
Service kami bisa ngandung tumbu ka situs séjén nu teu dioperasikeun ku urang.Upami anjeun ngaklik tautan pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka situs pihak katilu éta.Kami nyarankeun pisan anjeun marios Kabijakan Privasi unggal situs anu anjeun kunjungi.

Urang teu boga kontrol jeung nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi atawa prakték situs pihak-katilu atawa jasa nu ngagunakeun informasi ti server kami.

Parobihan kana Kabijakan Privasi ieu
Urang tiasa ngamutahirkeun Kabijakan Privasi urang ti waktos ka waktos.Kami bakal ngabéjaan ngeunaan parobahan naon waé ku ngeposkeun Kabijakan Privasi anyar dina halaman ieu.

Kami bakal nginpokeun ka anjeun via email sareng / atanapi bewara anu penting dina Layanan kami, sateuacan parobihan janten efektif sareng ngapdet "tanggal efektif" di luhur Kabijakan Privasi ieu.

Anjeun disarankan pikeun marios Kabijakan Privasi ieu sacara périodik pikeun sagala parobihan.Parobihan kana Kabijakan Privasi ieu efektif nalika dipasang dina halaman ieu.

Taros Kami
If you have any questions about this Privacy Policy, please contact us by email: info@hongsbelt.com.