Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Express & Logistik

Express & Logistik

HS-2000A modular datar luhur ngarobah conveyor, bebas researched tur dikembangkeun ku HONGSBELT, nyaéta produk dipaténkeun Cina.Dirancang ku struktur sabuk modular sarta disetir ku sprocket, éta avoids nu disadvantage of skidding, bisa ngajaga operasi paling stabil salila prosés conveying.

HS-2000A modular datar luhur péngkolan conveyor sabuk adopts sagi genep bore 41.5mm sakumaha nyetir sprocket sarta ngagunakeun sagi genep baku 41mm sumbu bahan baja.Iwal aksés gampang bahan baku sarta ngolah gampang, éta ogé solves éfék floating timbul tina gerakan string sumbu kuadrat dipaké ku sabuk modular normal, sahingga mastikeun operasi leuwih stabil.


waktos pos: Sep-13-2021