Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Dahareun

  • Dahareun Snack

    HONGSBELT ogé pohara populér di industri pangan snack, kami terus delivers solusi conveyor belting pinter pikeun industri snack Food nu ngaronjatkeun efisiensi operasional di unggal wewengkon pabrik.Solusi Sabuk Hong parantos lami diterapkeun dina aplikasi tradisional ...
    Maca deui
  • toko roti

    HONGSBELT conveyor belts loba dipaké dina industri baking, utamana pikeun cooling garis dina conveyor spiral.Sabuk palastik modular HS-500B mangrupikeun solusi idéal pikeun conveyor spiral.Anggota Tim Bakery Belt Hong kalebet ahli bakery ti rékayasa, palayanan palanggan ...
    Maca deui
  • susu

    HONGSBELT dipaké dina industri susu.Kami nyayogikeun dukungan sareng kaahlian dina sadaya bagéan susu, kalebet mentega, kéju, és krim, susu, yogurt, sareng krim.Kaunggulan ngawengku: Ngaronjat throughput, Ngurangan pangropéa, Enhanced produk-penanganan kalenturan, ningkat dahareun ...
    Maca deui
  • Inuman / Botol

    HONGSBELT duanana sabuk plastik modular sareng sabuk ranté sadayana seueur dianggo dina industri inuman.Shenzhen HONGSBELT, kalawan kamampuhan manufaktur na kuat, sistem produk euyeub tur harga sampurna, geus meunang pangakuan konsumén 'sadunya saprak éta hambalan kahiji kana beverag ...
    Maca deui
  • Buah & Sayuran

    Ngadopsi HONGSBELT® pikeun ngangkut produk tatanén.Alatan produk tatanén bakal ngagantelkeun kavling keusik jeung taneuh;grit téh gampang mun teu ngagem tur motong beungeut sabuk.The lifespan of HONGSBELT® bakal leuwih 10 kali ti PVC b ...
    Maca deui
  • Kadaharan laut

    Alat pituduh backbend (HDM) tiasa digantelkeun kana sabuk modular HONGSBELT®.Éta bisa dilarapkeun ka conveyor condong nu kudu ulah aya ngadopsi tahan rel dina dua sisi.Aranjeunna ngagantung dina sabuk handap ngaliwatan lagu basajan pikeun ...
    Maca deui
  • Unggas

    Conto ieu dianggo dina dua sisi conveyors pamilihan kalayan skala platform éléktronik di pabrik pangolahan pangan, salaku daérah panyangga transporting saatos grading beurat.conveyor Ieu adopts HONGSBELT® HS-400A sabuk modular sarta utilizes ciri miboga mini ...
    Maca deui
  • Daging (Sapi & Babi)

    HONGSBELT® sabuk conveyor palastik modular loba dipaké di pabrik processing produk daging anu dihasilkeun pikeun exporting.Ieu diadopsi HONGSBELT® belts modular dina sakabéh prosedur transporting.Produk séri HONGSBELT® parantos lulus sertifikasi FDA.Desainna basajan m ...
    Maca deui