Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Buah & Sayuran

Buah & Sayuran

Ngadopsi HONGSBELT® pikeun ngangkut produk tatanén.Alatan produk tatanén bakal ngagantelkeun kavling keusik jeung taneuh;grit téh gampang mun teu ngagem tur motong beungeut sabuk.Umur HONGSBELT® bakal langkung ti 10 kali tibatan sabuk PVC nalika dianggo dina lingkungan ngangkut produk pertanian.

HONGSBELT® boga aréa kabuka rata jeung kamampuhan nyaring alus teuing;eta bisa cukup lingkungan submerged pikeun leupas tina cacing jeung endog bug.The husus tina rigidity tinggi bisa ngantep HONGSBELT® ngan kudu nyieun 2 titik pikeun maksud nyekel handap, sarta eta bisa ngahontal hasil conveyance condong tingkat.

Beungeut sabuk moal melengkung sareng pegat bari nahan dua sisi.Pikeun ngabantosan desain penerbangan dina sabuk sareng éta tiasa ngangkut produk anu condong ka sudut mana waé kalayan leres tanpa aya kasalahan.

Sadaya produk serial HONGSBELT® ngadopsi bahan FDA;HONGSBELT® bakal jadi pilihan pangalusna anjeun dina prosedur transporting dahareun atawa produk lianna.Kauntungannana sareng detil langkung seueur ngeunaan konveyor HONGSBELT®, mangga tingal déskripsi sanés dina bab ieu.

Buah & Sayur-2

waktos pos: Sep-13-2021