Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Inuman / Botol

HONGSBELT duanana sabuk plastik modular sareng sabuk ranté sadayana seueur dianggo dina industri inuman.

Shenzhen HONGSBELT, kalayan kamampuan manufaktur anu kuat, sistem produk anu beunghar sareng harga anu sampurna, ngagaduhan pangakuan para nasabah di sakuliah dunya ti saprak éta léngkah munggaran kana industri inuman di 2010.

Nepi ka ayeuna, HONGSBELT parantos ngadegkeun kerjasama strategis sareng grup SMI raksasa OEM inuman dunya.Sagedengeun ti eta, inuman Cina OEM buta Newamstar jeung pabrik alat utama lianna DTS, Vanta, Tech-Long geus sagala jadi mitra strategis HONGSBELT.

Kusabab sababaraha taun gawé babarengan sareng Guangzhou Vanta, HONGSBELT conveyor belt parantos dianggo sacara internal ku Zhuhai Coca-Cola ti saprak 2011.

Dina awal April 2014, teu kahaja, alatan masalah alat conveyor Zhuhai Coca Cola, sabuk conveyor maranéhanana mimiti megatkeun.Ngadéngé béja éta, tim HONGSBELT bergegas ka TKP, gancang nunjukkeun panyabab kacilakaan, sareng ngalengkepan assembling sabuk conveyor sareng pamasangan dina situs dina hiji dinten, anu sacara unanimously diakui ku Coca-Cola Co., ku kituna netepkeun HONGSBELT salaku supplier anu disatujuan.

Gawé babarengan dugi ka ayeuna, HONGSBELT teu acan nampi keluhan kualitas ti aranjeunna.

Botol Minuman

waktos pos: Sep-13-2021