Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Can Manufaktur

  • Tabél akumulasi

    Téknologi insinyur Beubeur Hong anu nungtun solusi otomatis.Produk kami dirancang ngangkut produk anjeun ti garis ka garis dina prosés assembly otomatis tur manual.Hong urang Beubeur conveyors dirancang pikeun mindahkeun produk ka lokasi pasti, dina waktu pasti na ...
    Maca deui
  • Angkutan Massa

    Volume produksi badag industri otomotif sarta standar kualitas luhur merlukeun inovasi sistem kontinyu.Kalayan sabuk industri aub sapanjang prosés produksi, Habasit mangrupikeun pasangan anu anjeun peryogikeun pikeun naséhat téknis ahli sareng solusi kualitas luhur t ...
    Maca deui