Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Kadaharan laut

Alat pituduh backbend (HDM) tiasa digantelkeun kana sabuk modular HONGSBELT®.Éta bisa dilarapkeun ka conveyor condong nu kudu ulah aya ngadopsi tahan rel dina dua sisi.

Aranjeunna ngagantung dina sabuk handap ngaliwatan lagu basajan pikeun ngabentuk prosés transporting condong kalawan radius backbend.Pikeun ngagantelkeun penerbangan ka sabuk tambahan sareng éta bakal ngangkut produk ka sadaya sudut tanpa aya kasalahan.

Produk serial HONGSBELT® parantos lulus sadaya ukuran standar kabersihan dahareun di FDA.Sadaya kadaharan anu sabuk kontak tiasa nampi jaminan kabersihan kaamanan anu paling hébat.

Numutkeun pamenta anu ketat sareng kabersihan dahareun, sadaya produk séri HONGSBELT® tiasa nambihan antibiotik.Sateuacan nambahkeun antibiotik kuantitas bacillus titik sarta staphylococcus emas dina bahan HONGSBELT® PE ngan 0,125 kali sabuk PVC.Saatos nambahkeun antibiotik, éta 0,1 kali tina éta tanpa nambahkeun antibiotik.Pangaruhna bakal diteruskeun kanggo waktos anu lami, sareng éta moal leungit kusabab waktosna ningkat.


waktos pos: Sep-13-2021