Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Warta

  • Ringkesan jinis modél sabuk industri

    Jinis-jinis sabuk industri diringkeskeun kieu: Sabuk industri, sakumaha nami nunjukkeun, sabuk anu dianggo dina industri.Numutkeun kagunaan sareng struktur anu béda, aranjeunna tiasa dibagi kana sababaraha kategori.1. sabuk industri lampu Lightweight conveyor belts utamana kaasup PVC conveyor bel ...
    Maca deui
  • Sababaraha rinci leutik anjeun kedah nengetan nalika nyimpen belts industri

    Sanaos sabuk industri anu béda dianggo dina produk mékanis anu béda, perusahaan kedah nyimpen pangaweruh ngeunaan sabuk industri.Nyaho kumaha nyimpen sabuk industri tiasa manjangkeun umur jasa sabuk industri.Panyimpenan sabuk industri: 1. Sabuk sareng katrol kedah dijaga ...
    Maca deui
  • Hong'sbelt bakal ilubiung dina paméran Tecno Fidta di Argentina

    Hong'sbelt bakal ilubiung dina paméran Tecno Fidta di Argentina

    Tecno Fidta: 28 Juni - 1 Juli 2022 hongsbelt bakal ditingalikeun dina Tecno Fidta 28 Juni - 1 Juli 2022 nangtung: 1M-50 jam Bubuka?Salasa nepi ka Jumaah, ti 2pm nepi ka 8pm Dimana?La rural Trade Center - Buenos Aires, Argéntina Tecno Fidta mangrupa acara ekslusif pikeun professional bisnis sektor urang.Ent...
    Maca deui
  • Naon peran beam conveyor fléksibel dina conveyor ranté fléksibel

    Naon peran beam conveyor fléksibel dina conveyor ranté fléksibel Hiji sistem conveying fléksibel suksés dimimitian ti kinerja beam conveying, sarta milih spésifikasi luyu nurutkeun kana formulir struktural jeung formulir tegangan tina ranté fléksibel Sistim conveying plat ...
    Maca deui
  • Bewara Libur Festival Spring

    Bewara Libur Festival Spring

    Ka Mitra sareng Konsumén anu Terhormat: Hatur nuhun pisan pikeun sadaya dukungan anjeun dina 2021. Muga-muga 2022 anjeun ngeusi momen khusus, kahaneutan, katengtreman sareng kabagjaan.Friendly ngingetkeun yén kantor jeung pabrik urang bakal ditutup ti 29 Januari nepi ka 7 Pébruari pikeun Festival Spring urang (Tradisi Cina ...
    Maca deui
  • Wilujeng Natal sareng Taun Anyar 2022

    Wilujeng Natal sareng Taun Anyar 2022

    Dina usum liburan ieu, Pikiran kami nganuhunkeun ka jalma anu parantos ngajantenkeun kamajuan urang.Dina sumanget ieu kami ngucapkeun… Hatur nuhun sareng wilujeng sumping kanggo Natal sareng Taun Anyar.Hormat, The Hongsbelt Tim
    Maca deui
  • Naon ukuran pikeun sabuk bolong ranté fleksibel?

    The fléksibel ranté bolong beubeur dirakit kalawan pelat ranté dijieunna tina plastik rékayasa, sarta sabuk bolong modular anu interwoven saling ku interlocking atanapi bricklaying métode.Sareng dirakit ku pin panjangna, rencana ieu dasarna ningkatkeun kakuatan sabuk conveyor.Anu b...
    Maca deui
  • CeMAT ASIA 2021, 26-29 Oktober 2021

    CeMAT ASIA 2021, 26-29 Oktober 2021

    CeMAT ASIA 2021 26-29 Oktober 2021, W2-F4 Shanghai New International Expo Center.Sistim conveyor calakan Hongsbelt pikeun industri logistik ngantosan anjeun.
    Maca deui
  • CILF 2021 —- 23-25 ​​Séptémber

    CILF 2021 —- 23-25 ​​Séptémber

    CILF 2021, Séptémber 23-25, 2021, Aula 1, A2258-A2277, Shenzhen Convention & Center Pameran.Sistim conveyor calakan Hongsbelt pikeun industri logistik ngantosan anjeun.
    Maca deui
  • CIAACE Guangzhou — 10-12 Séptémber 2021

    CIAACE Guangzhou — 10-12 Séptémber 2021

    CIAACE Guangzhou, 10-12 Séptémber 2021, hijina paméran komprehensif pikeun suku cadang mobil, pangropéa otomatis jeung suplai otomatis di Autumn.HONGSBELT/ICONVEY【Sistem Conveyor Beubeur Modular Cerdas pikeun Industri Otomotif】 Ngadagoan kadatangan anjeun di stan 11.2A19, Guangzhou, Cina....
    Maca deui
  • ICONVEY Asihan Conveyor calakan dina POST Rusia

    ICONVEY Asihan Conveyor calakan dina POST Rusia

    Wilujeng!!!Perdana Menteri Rusia ngahadiran upacara bubuka RUSSIAN POST dimana iConvey Intelligent Modular Belt Sorting Conveyor System parantos suksés dipasang.Efisiensi asihan ngahontal total 50,000 dugi ka 60,000 bungkusan, anu ditaksir ogé ku l Rusia anu relevan ...
    Maca deui
  • Ngaran parusahaan diropéa

    Ngaran parusahaan diropéa

    SURAT KA PELANGGAN KAMI
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2