Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

susu

HONGSBELT dipaké dina industri susu.Kami nyayogikeun dukungan sareng kaahlian dina sadaya bagéan susu, kalebet mentega, kéju, és krim, susu, yogurt, sareng krim.Kaunggulan ngawengku: Ngaronjat throughput, Ngurangan pangropéa, Enhanced produk-penanganan kalenturan, Ningkatkeun kaamanan pangan jeung kabersihan jeung Ngurangan waragad sanitasi.

susu

waktos pos: Sep-13-2021