Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

toko roti

HONGSBELT conveyor belts loba dipaké dina industri baking, utamana pikeun cooling garis dina conveyor spiral.Sabuk palastik modular HS-500B mangrupikeun solusi idéal pikeun conveyor spiral.Anggota Tim Belt Bakery Hong kalebet ahli bakery ti rékayasa, layanan palanggan, sareng departemén dukungan téknis, ogé manajer akun khusus bakery khusus, pikeun mastikeun yén urang ngartos sapinuhna aplikasi para nasabah sareng kabutuhan pangiriman.

toko roti

waktos pos: Sep-13-2021