Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

News parusahaan

  • Naon peran beam conveyor fléksibel dina conveyor ranté fléksibel

    Naon peran beam conveyor fléksibel dina conveyor ranté fléksibel Hiji sistem conveying fléksibel suksés dimimitian ti kinerja beam conveying, sarta milih spésifikasi luyu nurutkeun kana formulir struktural jeung formulir tegangan tina ranté fléksibel Sistim conveying plat ...
    Maca deui
  • Naon ukuran pikeun sabuk bolong ranté fleksibel?

    The fléksibel ranté bolong beubeur dirakit kalawan pelat ranté dijieunna tina plastik rékayasa, sarta sabuk bolong modular anu interwoven saling ku interlocking atanapi bricklaying métode.Sareng dirakit ku pin panjangna, rencana ieu dasarna ningkatkeun kakuatan sabuk conveyor.Anu b...
    Maca deui
  • ICONVEY Asihan Conveyor calakan dina POST Rusia

    ICONVEY Asihan Conveyor calakan dina POST Rusia

    Wilujeng!!!Perdana Menteri Rusia ngahadiran upacara bubuka RUSSIAN POST dimana iConvey Intelligent Modular Belt Sorting Conveyor System parantos suksés dipasang.Efisiensi asihan ngahontal total 50,000 dugi ka 60,000 bungkusan, anu ditaksir ogé ku l Rusia anu relevan ...
    Maca deui
  • Ngaran parusahaan diropéa

    Ngaran parusahaan diropéa

    SURAT KA PELANGGAN KAMI
    Maca deui
  • Ngagungkeun HONG'S Beubeur Éropa Didirikeun

    Ngagungkeun HONG'S Beubeur Éropa Didirikeun

    Dumasar pangalaman éksténsif jeung kapamimpinan dina widang sabuk modular, Sabuk Hong geus ngembangkeun rentang panghadena tipe sabuk modular.fasilitas produksi modern urang efisien ngahasilkeun produk kualitas luhur.fasilitas produksi kami lokasina di Ch ...
    Maca deui
  • Produk anyar: Solusi pikeun conveyance Kasalametan Pangan: Super Kelas conveyor sabuk

    Produk anyar: Solusi pikeun conveyance Kasalametan Pangan: Super Kelas conveyor sabuk

    HONGSBELT Super Kelas Conveyor sabuk (Purethane thermoplastic sabuk polyurethane) --- Sabuk conveyor Anyar kalawan integrasi sababaraha téhnologi dewasa,: Dina raraga minuhan industri processing dahareun sarat kasehatan stringent, HONGSBELT Super Kelas PU Conveyor sabuk geus resea ...
    Maca deui
  • Produk anyar: Inovatif Spiral Conveyor Beubeur

    Produk anyar: Inovatif Spiral Conveyor Beubeur

    HONGSBELT solusi conveyor spiral pisan réngsé sarta bisa ngaronjatkeun produktivitas saloba mungkin dina aplikasi spiral.béaya rendah, efisiensi tinggi.Pikeun narabas larangan bottleneck garis produksi, ningkatkeun efisiensi sareng nurunkeun biaya, HONGSBELT spir ...
    Maca deui
  • Rekomendasi konci: HS-1800 Series conveyor belt-Dirancang khusus pikeun industri otomotif beban beurat

    Rekomendasi konci: HS-1800 Series conveyor belt-Dirancang khusus pikeun industri otomotif beban beurat

    The HS-1800 Series 2.5inch pitch sabuk nyaeta HONGSBELT sabuk palastik modular neneng, loba dipaké pikeun aplikasi industri loading beurat jeung industri otomotif, 2 jalur conveyors final assembly garis, Skid na pallet penanganan conveyors, 2-jalur test cai conveyors jeung mobil .. .
    Maca deui