Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Dahareun Snack

HONGSBELT ogé pohara populér di industri pangan snack, kami terus delivers solusi conveyor belting pinter pikeun industri snack Food nu ngaronjatkeun efisiensi operasional di unggal wewengkon pabrik.Solusi Sabuk Hong parantos lami diterapkeun dina aplikasi tradisional sapertos peeler-to-sorter, incline-to-packaging, sareng sababaraha aplikasi dina tungtung tukang pepelakan jajanan.

Dahareun Snack

waktos pos: Sep-13-2021