Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Unggas

Conto ieu dianggo dina dua sisi conveyors pamilihan kalayan skala platform éléktronik di pabrik pangolahan pangan, salaku daérah panyangga transporting saatos grading beurat.conveyor Ieu adopts HONGSBELT® HS-400A sabuk modular sarta utilizes ciri miboga diaméter sprocket minimum (17mm) shorten jarak jeung conveyor Pilihan.

Metodeu drive conveyor nyaeta drive puseur;éta dismountable na cleanable.Deteksi éléktronik sareng kontrol otomatis sering ngareureuhkeun sabuk sareng béntang dina waktos anu pondok, sareng sabuk ogé kedah dianggo dina minyak, suhu rendah sareng lingkungan beueus.

Sadaya séri produk HONGSBELT® ngadopsi bahan anu disertipikasi FDA.Dina prosedur transporting bungkusan digolongkeun dahareun, HONGSBELT® bakal jadi pilihan pangalusna anjeun.Kauntungannana sareng detil langkung seueur ngeunaan sabuk conveyor HONGSBELT®, mangga tingal déskripsi sanés dina bab ieu.

Unggas

waktos pos: Sep-13-2021