Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Tabél akumulasi

Téknologi insinyur Beubeur Hong anu nungtun solusi otomatis.Produk kami dirancang ngangkut produk anjeun ti garis ka garis dina prosés assembly otomatis tur manual.Hong urang Beubeur conveyors dirancang pikeun mindahkeun produk ka lokasi pasti, dina waktu pasti na dina posisi pasti eta perlu pikeun fase salajengna garis produksi.Kontrol produk anu akurat pisan ieu ngamungkinkeun konveyor Beubeur Hong pikeun gampang ngahijikeun sareng robot, pagawé sareng alat.


waktos pos: Sep-13-2021