Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Stacker

Paling sistem conveyor tradisional masih ngadopsi roller conveyor garis pikeun kertas corrugated jeung industri karton, nu mangrupakeun kombinasi antara roller jeung roller conveyor ranté plat.

Stacker

Masalah anu muncul:

Sistem conveyor tiasa nyababkeun karugian produksi sareng limbah bahan tina sumber anu henteu tiasa diénggalan.

Sagedengeun ti eta, nalika operator nyoba nangtung atawa meuntas roller statik sarta pindah, kacilakaan lumangsung gampang, nu bahaya pisan.

Sabuk modular palastik pinter, aman, stabil, tingkat mumpuni anu luhur, anu mangrupikeun tren anu teu tiasa dilawan pikeun ngagentos roller tradisional.


waktos pos: Sep-13-2021