Whatsapp
+86 19536088660
Telepon kami
+86 19536088660
Surélék
info@hongsbelt.com

Roller Top Modular Sabuk Plastik

  • Leutik pitch 15.5mm roller luhur sabuk modular / 38.1mm pitch lempeng ngajalankeun roller luhureun plastik sabuk modular

    Leutik pitch 15.5mm roller luhur sabuk modular / 38.1mm pitch lempeng ngajalankeun roller luhureun plastik sabuk modular

    Fitur produk:

    • solusi pangalusna pikeun kotak karton akumulasi dina garis produksi inuman

    • dénsitas tinggi sisipan gilinding luhur sabuk modular

    • Mibanda edges pinuh siram dina hiji sisi jeung edges katutup di sisi sabalikna.

     

    Fitur produk:

    • Nyadiakeun sabuk alus teuing jeung durability sprocket, utamana dina tangguh-bahan penanganan aplikasi.

    • Roller axles anu stainless steel pikeun durability jeung kinerja longlasting.

    • sprockets Split sadia

     

    Aplikasi:

    Ban, penanganan bahan

  • 25.4mm pitch roller luhur sabuk conveyor modular / 50.8mm pitch roller sabuk conveyor plastik modular pikeun logistik

    25.4mm pitch roller luhur sabuk conveyor modular / 50.8mm pitch roller sabuk conveyor plastik modular pikeun logistik

    Fitur produk:

    HONG'S BELT roller sabuk modular luhur pikeun Logistik, Asihan, Stacking sareng syarat pangiriman anu sanés.Pitch tina sabuk 25mm kalawan ciri awét sarta thinner, éta susunan hiji standar anyar pikeun redirection na alihan produk dina industri logistik.Hal ieu ngamungkinkeun gelar anu kacida gedéna kalenturan pikeun ngalakukeun perencanaan sistem transportasi logistik pikeun anjeun.Sadaya aplikasi anu meryogikeun produk transverse transverse, sidesway, orientasi, diverting, atanapi bahkan ngirangan / ningkatkeun interval produk ku munculna gerakan multi-speedconveying tiasa diwujudkeun.Gerakan produk dikawasa ku nyetir bal kalayan conveyor sekundér jejeg.

    Beubeur geus terpadu rojongan bal na katutup luhur, éta nyadiakeun sabuk jeung kalenturan optimal gerak.Standar 1 inci pitch ditutup sabuk pikeun conveying dipercaya dina rupa-rupa industri.

     

    Aplikasi:

    Bandara, karton Corrugated, inuman, bungkusan

    Gudang, bandara, logistik, ban, bungkusan